Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Over het forum en de website

Over het forum en de website

De plaats voor reacties op vorm en functie van dit forum en de website Wonen en leven in Frankrijk

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

zo kan men de complete discussie zien bij het schrijven van een reactie

Auteur Bericht

avatar#3509
Christian-le-Bricoleur
Berichten: 151
Reacties: 2902

#0 Geplaatst: 2010-06-16 20:31:22

Bruin, de ons allen bekende welbespraakte Eric, schreef in een andere rubriek:

 

<< @ Beste Wim, ik vind het nog steeds erg vervelend dat, als je een antwoord schrijft je slechts de topicstarter in beeld krijgt en de laatste reactie! Zou de software van het forum zodanig veranderd kunnen worden, dat je alle reacties kunt zien? Terug scrollend dus. Bij voorbaat dank Wim.>>

 

Ik doe dat zo, als ik zicht op een complete discussie nodig heb voor mijn reactie (dus niet alleen de eerste en de laatste bijdrage) :

- met CONTR+n krijg ik een tweede window met ons forum

- daar ga ik naar de betreffende discussie

- met de functie 'verkleinen', bij mij rechts boven in de koplijst, is het mogelijk die twee naast elkaar te hebben, dus het reactie-veld met alleen de eerste en laatste bijdrage, en de hele discussie waarin ik naar hartelust kan scrollen.

 

Eric, duidelijk?

 

Christian von Klösterlein

 

edit: om 20:48 een stomme fout gecorrigeerd

avatar#6785
Wim
Berichten: 188
Reacties: 2882

#1 Geplaatst: 2010-06-18 10:42:01

Het 'probleem' is enige tijd geleden al opgelost. Bij de opening van een item schiet het scherm altijd naar het laatste geposte bericht, zodat naar beneden scrollen niet nodig is. En als je even het eerste bericht wil zien, druk je op Top.

Wim

avatar#322
thover
Berichten: 8
Reacties: 566

#2 Geplaatst: 2010-06-18 14:52:09

Huh ??? Nee, op het moment dat je een reactie schrijft zie je toch echt alleen het origineel bericht en de laatste reactie.

In de meeste forums wordt dit opgelost door alle reacties in een scroll-baar (ik kon zo snel geen Nederlands woord hiervoor vinden) iframe weer te geven en hierdoor kun je in ieder geval de hele discussie teruglezen op het moment dat je je antwoord schrijft.

Ik ben het met Christian eens dat dat een zeer welkome verbetering zou zijn ...

avatar#7120
Bruin
Berichten: 5
Reacties: 650

#3 Geplaatst: 2010-06-18 19:46:01

Thomas,

Ik was degene die het probleem heeft aangekaart. Christian heeft me een truuk geleerd met Ctrl + n toets om een 2e scherm te openen. Maar dat is dus alleen een handigheidje. Wim hier schijnt nog steeds mijn oorspronkelijke vraag niet te begrijpen.  Het probleem zou opgelost zijn ???

Dus ik ondersteun je reactie.

Bruin (Erik).

avatar#6785
Wim
Berichten: 188
Reacties: 2882

#4 Geplaatst: 2010-06-19 10:35:21

D'accord. Ik had Christians bijdrage iets te snel gelezen. Het gaat dus om het zichtbaar maken van de hele discussie tijdens het schrijven van een reactie. Ik heb de vraag neergelegd bij de techniek.

Wim