Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Nederland en zijn emigranten

Nederland en zijn emigranten

Wie naar Frankrijk is verhuisd, blijft vaak nog met de Nederlandse regelgevers in contact.

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

aanvraag bouwvergunning: SHON ??

Auteur Bericht

avatar#7847
Jerome Briola
Berichten: 4
Reacties: 0

#0 Geplaatst: 2010-07-01 11:02:53

Met genoegen meld ik mij weer op het forum met het volgende:

In de 'demande de permis de construire' moet ik nog op pagina 3/5 tabel 4.5 en op pagina 4/5 tabel 6.1 invullen. Ik kom daar niet goed uit.

Enige informatie: Het gaat om omzetting van een 'schuur' (een voormalige ruimte voor onderhoud en herstel van landbouwwerktuigen, drie muren met dak 7 x 15 m. dus opp. bruto 105 m2, en nok 6 m) in een woonhuis (nieuw verhoogd dak, eerste etage met 50 m2 terrassen en 50 m2 woonruimte annex keuken, beg. grond 2 sl.k van 17 m2 en 15 m2. en 2 badkamertjes, rest blijft vooralsnog open, te benoemen als atelier of garage). Alle bescheiden (ontwerp, foto's en formulieren) zijn reeds t.i. opgestuurd aan de gemeente. Inmiddels is een nieuw huisnummer toegekend, medewerking is optimaal. Alvorens alle dossiers met bijlagen te deponeren moet ik op verzoek van de gemeente nog bovenvermelde gegevens leveren. Ik loop dus vast op het invoeren van cijfertjes in tabel 4,5 en 6.1. De laatste is nogal van belang voor belastingheffing!

Uitsmijter: ook wordt nog gevraagd het plan op een tranparantje ('feuille calque') te leggen op de 'bestaande situatie'.  Is het juist dat ik deze overlay (in goed frans) leg over zowel de plattegrond als de gevels, of is dit te veel van het goede.