Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Nutsbedrijven

Nutsbedrijven

Telefoon, internet, televisie, gas, water en licht

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Orange Mobille - Bellen in het buitenland

Auteur Bericht

avatar#3561
Coq-au-vin
Berichten: 7
Reacties: 51

#0 Geplaatst: 2010-08-17 16:44:32

Wie heeft hier ervaring mee?

Ik heb een mobieltje bij Orange gekocht (de goedkoopste) want het ging mij alleen om de SIM kaart die ik in mijn vertrouwde Nokia gedaan heb.

Op vakantie in het buitenland: geen signaal!

Mijn abonnementsvorm is Initial, sans engagement.

Vóór vertrek naar het buitenland wordt aangeraden het gratis "acces à l'international" te verifiëren. Via: votre espace client > mon compte mobile > mes options.

Daar is niets te vinden. 

Wél allerlei informatie over pakketten om tegen Franse tarieven in het buitenland te bellen, maar dat wil ik allemaal niet. De enkele keer dat ik in het buitenland ben wil ik gewoon automatisch bereikbaar zijn, meer niet. Eventueel tegen hogere belminuten. 

Graag reacties van mensen die hier verstand van hebben. 

Han

avatar#7251
Rick46
Berichten: 8
Reacties: 38

#1 Geplaatst: 2010-08-17 17:57:06

Zoiets ook wel eens bij de hand gehad. Moest toen het juiste netwerk kiezen.

na gedaan, werkte alles.

Misschien ????

avatar#3946
jako
Berichten: 47
Reacties: 584

#2 Geplaatst: 2010-08-17 19:23:00

Inmiddels is het vele jaren geleden dat ik een mobiel had van Orange, maar destijds was legitimatie verplicht voor gebruik in het buitenland.

Zonder geregistreerde legitimatie (paspoort laten kopieren en registreren bij de verkoper)  was het niet mogelijk om de mobiel buiten Frankrijk te gebruiken.

avatar#3561
Coq-au-vin
Berichten: 7
Reacties: 51

#3 Geplaatst: 2010-08-18 15:57:22

Bedankt voor beide reacties.

Het lukte op vakantie (Engeland) niet om een ander netwerk te kiezen. Ik heb in Engeland een SIM kaart gekocht en nog nooit zo goedkoop kunnen bellen. Jammer dat die provider niet in Frankrijk te vinden is!

Bij aanschaf van het mobieltje van Orange heb ik mij moeten legitimeren met een kopie van mijn paspoort, dus daar kan het ook niet aan liggen.

Han