Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Entre bavards

Entre bavards

Deze keuvelhoek is bestemd voor algemene discussies over 'Frankrijk'.

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Anonimiteit is de vloek van Internet

Auteur Bericht

avatar#8154
henribik
Berichten: 37
Reacties: 172

#0 Geplaatst: 2010-08-27 13:01:19

Vandaag in de Miidi Libre: escroquerie

extract:

Les escrocs se servent du site de vente en ligne Auboncoin. fr pour vendre différents objets Le client qui trouve l’objet de ses désirs sur le site internet contacte le vendeur qui lui envoie le produit contre paiement par un mandat cash de la Western Union.
Le   // colis est envoyé et le mandat est encaissé dès que le client l’a en sa possession. Dès lors, le client délivre un code pour que le mandat soit encaissé à La Poste.

Dans l’escroquerie, le vendeur demande à son client de vérifier si le mandat a bien été envoyé et un lien internet est joint au mail.
Le client clique sur le lien et tombe sur le site de Laposte. fr. Le piège est là, ce n’est pas le site de l’établissement postal, mais une copie.
Et le client qui a donné son code d’accès est piégé dès qu’il renseigne le site. Les objets mis à la vente n’existent pas, mais en revanche les sommes encaissées sans contreparties sont une réalité. 

 

Hier worden een paar van dergelijke trucs beschreven: Les grandes arnaques à éviter.

 

Er wordt geschat dat 30-40 % van de advertenties op ebay, le bon coin en dergelijke gratis advertentie websites van boeven zijn die wel incasseren, maar niet leveren.

 

Als de anonimiteit op Internet opgeheven zou worden en iedereen slechts één e-mailadres onder eigen naam met vermelding van woonplaats zou kunnen gebruiken zou een groot deel van de Internet criminaliteit ingedamd worden.

 

 

 

avatar#
onbekend
Berichten:
Reacties:

#1 Geplaatst: 2010-08-27 13:57:42

Henri,

Al bij het prille ontstaan van ….plaats, was bekend dat geboefte de grootste aandelen hadden in de aangeboden goederen en diensten.

Dat is op au-bon-coin niet anders en in elk land heb je dat.

Zou het helpen als de anonimiteit is opgeheven ? deels wel, deels niet.

Ook in het dagelijkse leven heb je brave verkopers en minder brave, alleen worden we er door de, consumentenbonden op gewezen dit wel en dat niet te doen.

Ik kocht een espace bij een officiële renault-garage, maar al na drie maanden bleek het hele voortrain los te zijn gescheurd van de balken.

Oorzaak, klap op z’n kont gehad waardoor de auto scheef is, en de motor aan één kant trekt.

Laten lassen, 400 euros, en na twee maanden het zelfde liedje.

Hij wilde de auto inruilen, en zou hem wel weer van de hand doen, ik besloot hem echter op te rijden want een ander kan er ongelukken mee krijgen, en ze kopen ongetwijfeld de auto voor een zeer goede “altijd zustertje auto”.

Eerlijk ? nee, ik voel me flink belazerd, maar de garage nu ook, want ik heb hem terug gepakt.

Dat lukt niet iedereen, en dat is het probleem, met iedere “handelaar” moet je in contact kunnen komen, óók op au-bon-coin.

Mocht de verkopende partij niet reageren op mijn vraag dan steekt tie zijn handel maar lekker in z’n re…..

Henri, het probleem is niet de bovengenoemde sites of de anonimiteit, het probleem is de mensen.

De markt (eindigt met wijk) is een broedplaats voor gestolen goederen, maar de mensen kópen er wel want het is lekker goedkoop.

Toen eenmaal de ruit aan diggelen lag bij een vriend, legde ik hem uit dat zijn goedkope autoradiootjes toch ergens vandaan moeten komen.

Sindsdien ontwijkt hij de markt angstvallig.

De markt op Clignancourt (Parijs 18), ik koop er graag kleding omdat het van die leuke streetwear is wat je nergens kunt kopen.

De broek die ik bekijk legt de man terug, en geeft me er een uit een doos.

Ik pak deze broek aan en pak gelijk de andere terug van de tafel, lachen zeg, zitten geen zakken in, althans, de naaimachine is vergeten te stoppen, zakken dicht genaaid.

Kijken, vragen en kijken, dat is de enige oplossing tegen dit soort “handel”.

Vraag óók bij bon coin naar een vast telefoonnummer of adres, geven ze dat niet, laat dan maar zitten en koop gewoon in de winkel.

Cees.

Ps; Ik wil geen namen noemen want met google  krijg je alles op je bord, dus ook eventuele gangsters van die markt die hun waar aan ons onschuldige rustig levende Hollanders in Frankrijk willen aanbieden.

Weren die lui.

avatar#
onbekend
Berichten:
Reacties:

#2 Geplaatst: 2010-08-27 14:39:18

Ik zal je een andere geintje verklappen ;

Ik had in nl aan kaasboer (jonge knul) aan de deur met zo’n busje.

‘wat mag het zijn meneer’ altijd zeer beleefd.

‘Pondje belegen kaasboer’ en altijd was het iets meer, soms wel honderd gram.

Ik werd dat na een poosje zat en begon me er over op te winden, en op een zaterdag vroeg ik enkele mensen om mij de kaas voor hen te laten kopen.

‘Wat mag het zijn meneer’ als altijd zeer beleefd.

‘Pondje jong, half pondje komijne, half pondje oud Amsterdam …… en zo had ik een behoorlijke waslijst van wel vier vijf kilo kaas.

‘dat was het meneer ?’ met een voldane grijs op z’n bakkes.

‘Nee, niet echt, nou ga je overal de stukken afsnijden die teveel zijn, als je na tien jaar kaasboer nog niet weet hoe je een pondje kaas moet snijden heb je je vak gemist’ klo…

Keurig op bijna de gram af sneed hij met veel tegenzin de kaas “op maat” en ik heb er daarna nog velen gekocht, terwijl hij uiterst aardig deed.

We hebben nooit een hekel aan elkaar gekregen, maar elkaar wél leren kennen.

avatar#3132
Advizeurpiet
Berichten: 20
Reacties: 952

#3 Geplaatst: 2010-08-27 21:27:29

Bonjour Henri,

Om maar eens met de deur in huis te vallen, anonimiteit is niet de vloek van Internet. Die kretologie wordt uitsluitend gebezigd door allerlei dubieuze figuren en instanties die het maar niks vinden dat burgers ongehinderd en ongefilterd allerlei informatie tot zich kunnen nemen. Daardoor wordt het namelijk een stuk lastiger het volk onder de knoet te houden. Dus het idee om her en der filters en identificatieplichten in te voeren doet dit soort controlfreaks op voorhand watertanden. Kijk eens naar de Internet filtering zoals toegepast door China. Of de achter gesloten deuren in Europa bekokstoofde ACTA wetgeving. Of de door ons aller Nederlandse Ernst Hirsch Ballin voorgestelde Internet Gestapo.

Internet is het medium, niet de boodschap. En pleidooien voor regulering van een medium in plaats van opsporen en vervolgen van zenders van foute boodschappen moeten met de grootst mogelijke achterdocht beschouwd worden. Die zijn namelijk afkomstig van onwetenden, domoren, potentiele dictators of gemakzuchtigen. De roep om censuur is van alle tijden, en de reactie daarop behoort duidelijk te zijn: NEVER!

Criminelen, oplichters en dergelijk tuig zijn van alle tijden. En ze bedienen zich sinds mensenheugenis van alle media: televisie, radio, kranten, telefoon, whatever. Internet-criminaliteit willen bestrijden door verplichte Internet-identificatie is te vergelijken met iedereen die over straat gaat verplichten een zichtbare ID badge te dragen.

Een verstandig mens koopt niet direct iets van de eerste de beste vreemdeling die je op straat tegenkomt of die zich aan je deur meldt. Dus waarom zou je dat wel doen als je iemand via Internet tegenkomt? Dan kijk je toch ook even wat voor vlees je in de kuip hebt. Op eBay wordt op het irritante af gewaarschuwd tegen het overmaken van geld via Western Union en dergelijke. Als je op eBay koopt van een verkoper met een historie van geslaagde transacties en je betaalt via PayPal is je aankoop zelfs gegarandeerd. Dus wat is het probleem?

Je kunt op Internet doen wat je wilt, en net zoveel risico nemen als je wilt. En als het dan misloopt, pech, net zoals dat kan gebeuren bij dat geweldige koopje op de markt. Shit happens. Maar als dat leidt tot gezeur over Internet identificatie, dan ben ik een van de mensen die daar vierkant voor gaat liggen. Live free or die!

Salutations, Jos

avatar#8154
henribik
Berichten: 37
Reacties: 172

#4 Geplaatst: 2010-08-28 09:09:46

Ja Jos, criminelen zullen er altijd zijn, maar de anonimiteit op internet maakt het ze wel erg gemakkelijk. Inderdaad moet je altijd goed opletten met wie je zaken doet, maar de meeste mensen weten niet dat hun bank een afgegeven cheque eerst bijschrijft en er pas weken later wordt gecheckt bij die buitenlandse bank of die cheque echt is en het saldo van de cheque uitschrijver voldoende is.

Zoniet dan schrijft je eigen bank het bedrag weer af.

Iemand wilde bij ons iets kopen voor 750 euro en stuurde een cheque van 3000 euro van een Ierse bank met het verzoek het verschil bij afhalen van het product uit te betalen. Ik herkende gelukkig de truc en verzocht mijn bank , de Société Générale, om die cheque pas bij te schrijven als de Ierse bank de cheque gecleared hat. Dat kon niet ze zouden binnen 7 dagen bijschrijven en als de cheque niet klopte binnen 3 maanden het bedrag weer afschrijven. Ik heb een scan van de check aan de Ierse bank gestuurd en kreeg bericht dat het een vervalsing was.

De meeste meisjes zijn er zich niet van bewust dat het leuke meisje , waarmee ze graag chatten wel eens een pedofiel zou kunnen zijn.

Ik denk dat als iedereen duidelijk identificeerbaar is op internet dat het veel moeilijker wordt voor cybercriminelen en dat heeft niets met censuur te maken.

Als je iets niet onder je eigen naam durft te publiceren dan blijft het maar beter ongeschreven. Kijk maar eens naar de anonieme commentaren die je ziet bij krantenartikelen, bijvoorbeeld in de Spits: zwerver

En om de vrijheid van meningsuiting te handhaven voor mensen in dictaturen kun je websites inrichten, waar die identiteit niet getoond wordt.

Het karakter van Internet zal er wel door veranderen, vergelijk frankrijkforum maar eens met nederlanders.fr maar dat lijkt mij geen bezwaar.

 

avatar#6601
P’Homme de la Terre
Berichten: 73
Reacties: 1367

#5 Geplaatst: 2010-08-28 13:28:05

Henri, ik hoop oprecht dat je de onlangs gevoerde "discussie" op dat andere forum niet hier wil gaan herhalen.

Er is daar genoeg over gezegd, lijkt me.

Peter.

avatar#3132
Advizeurpiet
Berichten: 20
Reacties: 952

#6 Geplaatst: 2010-08-28 14:19:29

@Henri,

Dat chequeverhaal heeft niets met Internet te maken, die truuk werd jaren geleden al uitgehaald door snelle praters die bij je aan de deur kwamen of die je op de markt tegenkwam. En pedofielen bestaan ook "in het echt" en zijn dan ook niet te herkennen aan een waarschuwend opschrift.

@Peter,

Die andere discussie ging over inloggen op een specifiek forum. Daar kan ik best voorstander van zijn. Als ik ga telebankieren, internetwinkelen en dergelijke ben ik blij met een procedure die er voor zorgt dat niet iedereen zich van mijn identiteit kan bedienen. Voor diverse fora geldt dat ook. Maar de crux is, aan die dingen neem je vrijwillig deel, je kunt er derhalve voor kiezen of je je daar bekendmaakt of niet.

Een verplichte Internet-brede identificatieplicht vanwege de criminele activiteiten die daar zouden plaatsvinden is met een kanon op een mug schieten, het kind met het badwater weggooien, en als klap op de vuurpijl volslagen zinloos: immers, een beetje crimineel omzeilt zo'n identificatieplicht zoals dat nu in de echte wereld ook al gebeurt.

Ik blijf erbij: "Internet is the medium, not the message". En als "the message" je niet bevalt, behoor je niet "the medium" te gaan aanpakken. Dan ga je achter de oorsprong van "the message" aan. Moeilijk, okee. Boevenvangen is so wie so niet eenvoudig, niet in cyberspace, en niet in de echte wereld. "The medium" de schuld geven en vervolgens censureren, beperken, controleren en filteren is iets voor totalitaire regimes wier enige belang is, het volk onder de duim te houden. Of voor door de tijd achterhaalde industrieen die koste wat het kost proberen een verouderd businessmodel overeind te houden. Of voor allerlei andere controlfreaks met een agenda.

Pleidooien van wie of wat dan ook voor een Internet-brede identificatieplicht wantrouw ik ten zeerste. Overheden, instanties, instellingen en bedrijven weten al veel te veel van mij, en mengen zich al veel te ver in mijn privéleven. Elke poging van die kant om hun invloedssfeer nog verder uit te breiden zal ik te vuur en te zwaard bestrijden. Hoe mooi en overtuigend de verhalen ook mogen klinken.

Salutations, Jos

avatar#8272
JSP
Berichten: 0
Reacties: 11

#7 Geplaatst: 2010-08-28 17:53:43

Henri,

De mensen, en met name de politici, die zo fulmineren tegen anonimiteit op het internet, zijn eigenlijk niet blij met het feit dat anderen hun mond durven op te doen. Gewone mensen moet terug hun hok in en verder vooral goed luisteren. Inderdaad is Hirst Balin zo'n betweter. Ik durf zelfs te zeggen, dat griezelige mannetje.

Ik heb jouw link over de zwerver even gevolgd en ik begrijp de relatie niet die jij tracht te leggen. Een aantal mensen reageren 2010 stijl op een bericht. Naar mijn gevoel is daar niets mis mee. Ik beschouw jouw kritiek vergelijkbaar met het fulmineren van mijn vader toentertijd tegen de Beatles, mar de man was toen eigenlijk al uit de tijd.

Ik ben het voor de rest volledig met Advieszeurpiet eens.

avatar#4115
Taciturne
Berichten: 62
Reacties: 2190

#8 Geplaatst: 2010-08-28 23:28:59

Zoals Jos zegt, het Internet is het medium. Zoals de straat waar ik wandel. Als ik niet herkend wil worden zet ik een zonnebril, pruik of pet op. Of zelfs draag ik een burkha, al gaat dat sommigen wellicht te ver...

Ik kan op straat natuurlijk ook de exhibitionist spelen, mensen aanranden of overvallen, tegen gevels gaan plassen, zakken rollen, ruiten ingooien of wartaal uitkramen. Dat mag niet of is ongewenst gedrag.

Ik loop niet op straat met een bordje om mijn nek waarop staat wie ik ben.

Soms wel, als ik na een congres vergeten heb mijn badge af te doen..... ;-)

Steven

avatar#6601
P’Homme de la Terre
Berichten: 73
Reacties: 1367

#9 Geplaatst: 2010-08-29 14:45:01

stelling XVIII : "In het gemotoriseerde verkeer zou men veel minder hufterig gedrag vertonen wanneer alle voertuigen goed leesbaar waren voorzien van naam, adres en telefoonnummer van de bestuurder."

Peter.

avatar#8237
Jeroen(35)
Berichten: 1
Reacties: 65

#10 Geplaatst: 2010-08-29 16:43:07

Dat laatste gebeurt natuurlijk al soms, Peter: je ziet wel eens vrachtwagens, bezorgdiensten of pizzacoureurs rijden met een telefoonnummer en de zinsnede: 'heeft u wat op te merken op mijn rijgedrag, bel dan ...'.  Nog nooit van iemand gehoord dat ook daadwerkelijk gebeld heeft :) 

avatar#4115
Taciturne
Berichten: 62
Reacties: 2190

#11 Geplaatst: 2010-08-29 19:26:38

Als bedrijfsarts van o.m. transportbedrijven hoor ik dat ze weleens gebeld worden door weggebruikers die zich aan het gedrag van chauffeurs gestoord hebben. Een aantal transportbedrijven doet daar wat mee, zeker als het gaat om chauffeurs die erom bekend staan het met de regels niet zo nauw te nemen.

Steven

avatar#6601
P’Homme de la Terre
Berichten: 73
Reacties: 1367

#12 Geplaatst: 2010-08-29 20:33:16

Het heeft zeker zin. Ik rijd ook anders in m'n eigen vehikels dan wanneer ik in de bus, in de taxi of in de dépanneusse op weg ben.

En ja, ik heb ook eens gebeld (hands free natuurlijk) naar de ondernemer toen 'n chauffeur 'n ongelooflijke idioterie uithaalde. Bij de volgende routiers stond-ie druk te bellen, nogal opgefokt. Het deed me goed, of-ie nu ontslagen was of niet. Ik heb me bovendien bekend gemaakt, en hij werd op slag 'n mak lam. Had ik in m'n 2CV gezeten in plaats van in die dépanneusse, hm, dan had het wellicht anders verlopen.

Maar goed, Henri en dit draadje : anonimiteit verlaagt fatsoensnormen. Ongeacht het medium.

Peter.

avatar#8272
JSP
Berichten: 0
Reacties: 11

#13 Geplaatst: 2010-08-30 10:40:05

@Peter en Henri.

Ik weet niet of de stelling waar is, dat annonimiteit de fatsoensnormen verlaagt.

Bovendien als zou dat waar zijn, dat doet dat er op zich niet zo veel toe. Met opvoeden bereik je iets, met verbieden onderdruk je alleeen maar.

Het zal wel waar zijn, dat men annoniem wat slordiger formuleert, maar dat mag de pret toch niet drukken. Ook Wonen en leven in Frankrijk is een annonieme site, en ik denk dat de meeste forumleden zouden afhaken als die annonimieit zouden opheffen. Vanwege de fatsoensregels? Ach, kom !

Ik heb nooit iets in deze zin gehoord van geheime telefoonnummers die veel mensen tegenwoordig hebben.

Het is typerend voor authoritaire mensen om in verbieden te vluchten, vooral voor authoritaire politici.

Vrijheid van meningsuiting en privacy bescherming zijn een groot goed, groter dan de beledigde zieltjes van een aantal mensen.

avatar#
onbekend
Berichten:
Reacties:

#14 Geplaatst: 2010-08-30 11:27:14

Heeft ook de schrijver niet een zekere zin van anonimiteit ? en de musici, de dichter en de kunstenaar?

Waarom reageer je anoniem op en forum? Omdat je iets kwijt wilt dat je niet en persona claira kunt schrijven, je schrijft iets wat je niet iemand in zijn gezicht durft te zeggen, als schilder creëer je iets wat in je broeit maar niet uit kunt spreken, als musici beweeg je iets wat je niet openlijk durft te zeggen.

In mijn ogen is het allemaal een zekere zin van anonimiteit.

Hadden we in vorige eeuwen niet de gemaskerde bals ? dat was toch zeker niets anders ?

“Welaan mijn knaap, zijn we allemaal niet eens vreemd gegaan op ‘s heeren wegen?”

Op de parkeerplaats, in de sauna en donkere steegjes, anonimiteit is niet wereldvreemd.

Een beetje een boit de nuit heeft tegenwoordig een donkere kamer, anonimiteit.

Het geeft je niet het recht iets fouts te doen, maar als je de anonimiteit verbied blijft de geest echt niet in de fles.

Het is de kunst aan U te zien wie en wat legaal is en of je wel of niet belazerd wordt.

Een rijke oom uit Zimbabwe die zesenvijftig miljoen dollar nalaat aan jou is toch duidelijk genoeg dat je genaaid wordt, toch ?

En toch zetten ieder jaar weer vele tientallen volnuchtere hollanders een bedrag op een bank in verwegnistan om zo een internationale rekening te open zodat de transactie oficieel een feit wordt en U binnenkort in de rijkestinkerdtoptien komt te staan.

Beste Henri, dan ben je toch een enorme oetlu…. Als je dat vandaag nog doet, niet ?

De mooiste anonimiteit was voor mij een fransman die overal het verhaal ophing dat hij prins zus en zakenman zo was (ergens in de negentiger jaren)

Hij werd koninklijk ontvangen bij presidenten en staatsbanketten, vloog met zakenjets en genoot van miljardairsvilla’s, voer op de aller grootste jachten en dronk champagne die wij nooit in ons leven zullen drinken.

De man was in werkelijkheid straatarm en is opgepakt ik meen in Rusland.

Cees.

avatar#4115
Taciturne
Berichten: 62
Reacties: 2190

#15 Geplaatst: 2010-08-30 19:29:17

JSP (nogal anoniem dus..)

Opvoeden is aanmoedigen maar ook verbieden. Daarna worden de normen geïnternaliseerd en hoeft het verbieden niet meer, dat doet het Superego wel voor je. Spock had dus voor een deel gelijk en voor een ander deel ongelijk. Zo gaat het immers toch met alcohol achter het stuur, hard rijden, meisjes nafluiten... na verloop van tijd is het "not done".

Anonimiteit verlaagt niet de fatsoensnormen maar wel wijze waarop men zich manifesteert. Logisch dus dat men zich anoniem vrijer (en mooier, groter, sterker jonger/ouder, rijker....) voelt.

Ik denk dat overigens de meeste Frankrijkforumlezers helemaal niet zo anoniem zijn, hun namen en e-mails staan in het profiel, dus makkelijk terug te vinden.

Anoniem kan soms best aardig zijn, soms is het gewoon leuker dat men niet weet wie je bent om uiteenlopende redenen en zeker niet om rottigheid uit te halen of mensen te beduvelen.

Of omdat mensen iets ongewenst met jouw informatie kunnen doen, zoals PZ-functionarissen of verzekeringsmaatschappijen die als je even een beetje lollig op facebook staat, constateren dat je dus niet depressief bent en dus je uikering stopzetten.Dat is een Canadese overkomen.

Steven

avatar#7620
Rimke
Berichten: 1
Reacties: 65

#16 Geplaatst: 2010-08-30 22:42:11

Sowieso denk ik dat het allang niet meer mogelijk is om "anoniem" wat dan ook te ondernemen, op de meest onvoorstelbare manieren wordt gevolgd wat je zoal onderneemt, hoe, wanneer en waar. En het wordt geregistreerd ook.

Een aantal jaren dacht ik me hier in ons dorp anoniem te kunnen bewegen, niets is minder waar, en zeker niet in een bergdorp.

En wat heb je te verbergen eigenlijk, je eigen waarheid? Doe er je voordeel mee, vertel wat spraakmakende verhalen aan de juiste persoon en ga na een maandje eens horen wat er van je verhaal geworden is. Succes verzekerd en heel veel pret.

En wat het internet betreft, gewoon een beetje gezond verstand gebruiken en er is niets aan de hand, niets open maken waar je niet op zat te wachten, geen dubieuze sites bezoeken, goed blijven lezen, reken dan maar eens uit hoeveel je bespaart op een virusscanner en/of anti-spam filter

avatar#7120
Bruin
Berichten: 5
Reacties: 650

#17 Geplaatst: 2010-08-31 02:38:47

Rinke hier heeft gewoon gelijk!

In NL en FR... elders wordt je geregistreerd door video camera's overal en ik vind dat redelijk normaal, alleen al dat je buiten je intieme levenssfeer nergens meer kunt onttrekken aan dat "openbaar zijn".

Dat veronderstelt dan ook, dat ambtenaren en/of rechtshandhavers erg secuur omgaan met aldus verkregen gegevens.

Doen zij dat dan dan?

Antw.: Meestal wél in LDF, maar in NL beslist niet, want alle NAW gegevens en daarmee ook de kentekenplaten, de verzekeringen ect. etc. zijn onderling gekoppeld!

De Privacy wetgeving in NL is volledig achterhaald vgls. Kohnstamm die dat moet bewaken. .... Hij is een papieren tijger geworden daar al lang!

En tegenwoordig in FR dan?

Je mag hopen dat James Orwell's boek "1984" hier geen werkelijkheid al is! Maar ik heb zo m'n twijfels hier en daar als ik het nieuws goed volg hier in LEF, nietwaar? Verder schrijf ik maar liever weinig meer, maar denk des te meer. ...

Erik.