Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Nutsbedrijven

Nutsbedrijven

Telefoon, internet, televisie, gas, water en licht

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

reference client bij EDF ..??

Auteur Bericht

avatar#8154
henribik
Berichten: 37
Reacties: 172

#0 Geplaatst: 2010-09-08 17:34:33

Gisterenavond lekker stevig onweertje boven onze woonplaats in de Hérault, een grote lichtflits en donderslag in de buurt en ons huis valt donker.

De aardlekschakelaar op de EDF meterkast weer omhoog, de disjoncteurs opnieuw gestart en jawel er was weer licht.

Vandaag bleek echter dat 12 groepen niet meer werkten, allemaal gebruikers van phase 2. Onder anderen de groep waar mjin drank koelkast in zit dus het bier is al lauw.

EDF gebeld (kostte 1 uur om iemand aan de lijn te krijgen) en die vragen naar de réference client. Het nummer dat op de juli factuur staat (beginnend met 500) konden ze niet gebruiken, het moest met 243 beginnen.

Op mijn contract uit 2002 staat een réference nr dat met 243 begint, maar dat nummer was niet bekend in hun systeem.

In de map gegraven en inderdaad was mijn réference client tussentijds veranderd. Alle facturen tot en met mei 2010 gaven keurig dat referentienummer aan, behalve dus de laatste van juli 2010.

De EDF dame beloofde mij voor vanavond nog een technicien, on verra...