Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Over het forum en de website

Over het forum en de website

De plaats voor reacties op vorm en functie van dit forum en de website Wonen en leven in Frankrijk

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

onderwerpen-laatste

Auteur Bericht

avatar#3120
Jan Jan
Berichten: 5
Reacties: 19

#0 Geplaatst: 2010-10-03 20:15:28

Beste Wim,

Zou het mogelijk zijn dat de link bij 'onderwerpen' naar het begin van een draad gaat en de link bij 'laatste' naar de.... laatste? Ze gaan nu beiden naar de laatste en dat kan tot heel wat geblader leiden, als je het begin van de draad wilt lezen bij lange 'gesprekken'.

Mvg, JJ

avatar#6785
Wim
Berichten: 188
Reacties: 2882

#1 Geplaatst: 2010-10-03 23:03:42

Op eerdere verzoeken is juist besloten bij de opening van een rubriek altijd naar het laatste geposte bericht te gaan. En als je helemaal bij het begin van een lange draad wilt komen, zul je nu via 'vorige' per 10 berichten kunnen terugbladeren. Dat vergt inderdaad een aantal klikken. Er zou een optie kunnen bijkomen: 'terug naar eerste bericht'.

Ik denk er over.

Wim