Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Nutsbedrijven

Nutsbedrijven

Telefoon, internet, televisie, gas, water en licht

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Heraansluiting EDF in bestaand huis (dep. 55)

Auteur Bericht

avatar#7640
etienne
Berichten: 20
Reacties: 48

#0 Geplaatst: 2010-11-19 12:44:52

Hallo,

Wij hebben een huis in Ldf, stroom van EDF. Nu hebben wij nog een klein huisje gekocht, ik probeer via "espace client" ook dit huis te laten aansluiten op stroom, alles is er compteur enz., heb 1 week geleden dat gevraagd nu nog geen antwoord gekregen. Geprobeerd via telefoon maar ik kan vanuit Belgie geen contact krijgen. Onze boutique EDF is gelegen in St Dizier.

Misschien weet iemand raad?

Alvast bedankt

Etienne

avatar#5110
Robert du Moulin
Berichten: 76
Reacties: 1325

#1 Geplaatst: 2010-11-19 12:56:10

Etienne,

  Hier op het forum heeft Verena onlangs nog dit EDF telefoonnummer voor kontakt vanuit het buitenland genoemd. Dat nummer al geprobeerd? Het zou me niet verbazen wanneer EDF eerst een bewijs van eigendom of tenaamstelling van die andere woning wil zien, en wie weet reageren ze wel schriftelijk. Misschien ligt er wel een brief in je Franse brievenbus, maar of ze al binnen een week reageren waag ik te betwijfelen. Een andere ingang is de website van EDF. Bij particuliers kun je kiezen voor de optie: ouvrir un contract.

Rob

avatar#7640
etienne
Berichten: 20
Reacties: 48

#2 Geplaatst: 2010-11-20 15:07:33

Hallo,

Bedankt, ga ik maandag eens proberen.

Ik hou jullie op de hoogte hoe het afloopt.

Groetjes

Etienne