Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Entre bavards

Entre bavards

Deze keuvelhoek is bestemd voor algemene discussies over 'Frankrijk'.

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Wie woont er in de LOZERE?

Auteur Bericht

avatar#3755
Anje
Berichten: 7
Reacties: 42

#0 Geplaatst: 2010-11-26 16:00:29

Dag allemaal,

De Nederlandse Vereniging Languedoc Rousillon wil haar activiteiten voor leden en ook niet-leden gaan spreiden in diverse gebieden en met in een aantal gebieden een Regio-coordinator. Het gebied LR is erg groot en uitgestrekt: niet iedeeen heeft zin om 200 km heen EN terug te rijden voor een activiteit.

Daarom zoek ik Nederlanders die in de Lozere wonen, zowel permanent als seizoensgebonden, die het leuk vinden om zich bij mij te melden. Tevens zoek ik dus ook iemand die  Regio-coordinator zou willen zijn voor de Lozere.

Het gaat om het organiseren van allerlei activiteiten zoals wandelingen, een muziek avond, een lezing, een praat- of leesgroep, een excursie, wijnproeverij met een lunch bv, vissen in een forellenkwekerij of kweekvijver, Nieuwjaarsborrel, enfin te veel om op te noemen. 

De Lozere is een prachtig gebied met veel mogelijkheden.

U kunt mij mailen naar: anjepost@live.com

Vriendelijke groet, Anje Post