Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Nutsbedrijven

Nutsbedrijven

Telefoon, internet, televisie, gas, water en licht

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Le Monde op internet niet meer te openen

Auteur Bericht

avatar#4416
Prinsesje
Berichten: 46
Reacties: 734

#0 Geplaatst: 2011-01-12 17:31:54

Sinds een paar weken kan ik Le Monde niet meer openen met internet (IE). Ik heb zo een 6 euro abonnement en ontvang dagelijks een email met een nieuwsoverzicht. Vanuit deze emails kan ik Le Monde niet meer openen maar ook niet meer gewoon via IE. Wie weet hier iets over? Is er één of ander koekie dat in de weg zit?

Ingrid

avatar#5110
Robert du Moulin
Berichten: 76
Reacties: 1325

#1 Geplaatst: 2011-01-12 18:05:36

Ingrid,

  Soyons bref! Soms wil het wissen van tijdelijke internetbestanden en het omzagen van het hele bois-de-cookie wel eens helpen om zaken weer vlot te trekken, soms kan een update op de Microsoft website helpen. Of wie weet is er een antivrus programma, antispam software, firewall of add-blocker iets al te enhousiast aan het werk. Al gekeken op internet of er andere digitale leMonde abonnees zijn met hetzelfde probleem? Baat 't niet, het schaadt ook niet: de vrij makkelijk te installeren webrowser Chrome van Google zou je ook nog kunnen uitproberen, om te checken of het een specifiek mail/IE probleem is, of dat er iets anders dwars zit. Welk mailprogramma gebruik je trouwens, Outlook Express, en dat alles onder welke versie van Windows? Of is je inlog password voor l'édition digitale misschien in het ongerede geraakt? Identifiez-vous (email) en mot de passe rechtsboven aan de digitale pagina? Bij jou thuis, of ten burele van leMonde? Soms helpt het door je opnieuw aan te melden, met je bestaande gegevens. Wie weet een shortterm memory probleem bij een inmiddels al wat oudere krant, komt voor op die leeftijd met een geboortedatum van 18 december 1944.

Rob

avatar#4416
Prinsesje
Berichten: 46
Reacties: 734

#2 Geplaatst: 2011-01-16 14:24:24

Dank je wel Robert. Ik heb het met Firefox geprobeerd en ik kan nu de krant weer lezen. Het had niets met email te maken maar ik kan met IE gewoon de internet site van Le Monde niet openen. Dit is symptomatische behandeling want ik weet nog niet wat de oorzaak is. Ik heb alle tijdelijke bestanden en koekjes laten verwijderen.

Ingrid