Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Bouwen, verbouwen en klussen

Bouwen, verbouwen en klussen

Uitwisselen van bouwkundige ervaringen, zelf je Franse huis opknappen of verbouwen.

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Rookkanaal voor houtkachel

Auteur Bericht

avatar#8060
Furpie
Berichten: 7
Reacties: 3

#0 Geplaatst: 2011-01-25 11:11:52

Ik heb een rookkanaal nodig voor mijn houtkachel en ben de prijzen op gaan zoeken. Veel keus is er niet (eigenlijk maar 1 merk die de juiste diameter heeft) en zodoende kom ik in totaal op rond de 850 euro (bij een webshop met enige korting). Ik ga ook nog een offerte vragen bij een bouwmarkt in de buurt. Ook even gekeken voor dit alles in Nederland. Dan ben ik bijna 300 euro goedkoper uit. Maar ja, dan is het nog niet hier. Ik heb echter geen enkele zin in het spekken van toch al dikke beurzen.

Vraag 1:

Indien op de juiste wijze geinstalleerd kan ik dan spul uit Nederland toepassen?

Vraag 2:

Een dakdoorvoer met loodslab kan ik die ook toepassen bij zg canal-tuiles?

Vraag 3:

Ben ik verplicht het door een erkende installateur te laten doen? (heb daar overigens slechte ervaringen mee mbt tot schoorstenen)

Andere tips en opmerkingen zijn uiteraard ook welkom.

Bedankt alvast!