Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Nutsbedrijven

Nutsbedrijven

Telefoon, internet, televisie, gas, water en licht

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

De logfile van de Livebox 2

Auteur Bericht

avatar#
onbekend
Berichten:
Reacties:

#0 Geplaatst: 2011-02-25 18:40:04

Waar is ie toch gebleven in de Livebox 2? 

De zo handige logfile van de Livebox 1.

Kon je door een eenvoudig http adres je log bekijken en kon je gerichter zoeken naar een eventueel probleem. Soms ook handig in de conversatie met 3900 ed dergelijke.

Thover, een idee, suggestie o.i.d.?

Ik ben benieuwd.

(PS niet zeggen dat door de betrouwbaarheid van de box2 je dat niet meer nodig hebt)

avatar#5110
Robert du Moulin
Berichten: 76
Reacties: 1325

#1 Geplaatst: 2011-02-26 12:55:38

Zelf heb ik geen Livebox, wel meer dan eens instellingen veranderd of gereset wanneer het bij anderen mis was gegaan. Die menu's ken ik niet uit m'n hoofd, dus de enige reddingsboei die ik nu toe kan werpen is de verwijzing naar deze test van de Livebox2, waarin alle opties van het menu worden behandeld. Zie er wel zaken als duréé de connexion PPP, durée de synchronisation ADSL bij staan, maar niet zo snel iets als de logfile, fichier log, die jij graag zou zien. Even wachten tot Thomas met een echte reddingsboot via de Seine hiernaartoe komt varen.

Rob van der Meulen