Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Geldzaken

Geldzaken

Belastingen, (sociale) verzekeringen, banken, geld overmaken naar Frankrijk, hypotheken.

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Belasting voor het aantal slaapkamers tav bouwvergunning

Auteur Bericht

avatar#9021
damhenk
Berichten: 12
Reacties: 3

#0 Geplaatst: 2011-04-04 13:20:39

Wij zijn bezig met een bouwvergunning  voor een nieuw te bouwen woning in een dorp bij Verdun. Ons plan is om op de eerste verdieping nml.  twee of vier slaapkamers aan te vragen bij de bouwvergunning. Onze vraag is of het veel uitmaakt in de te betalen belastingen of het twee of vier slaapkamers  zijn op de eerste verdieping. Indien 2 slaapkamers, dan is de overige ruimte een soort zolder. Welk zeer globaal bedrag ben je dan meer kwijt per jaar voor die extra twee slaapkamers in de regio Verdun.

avatar#6785
Wim
Berichten: 188
Reacties: 2882

#1 Geplaatst: 2011-04-04 19:18:52

Dat valt wel mee met die verhoging van de taxe d'habitation voor een paar zolderkamers extra. Exacte bedragen zijn niet te geven, omdat de heffingen per lokale overheid verschillen.

Wim