Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Dagelijks leven, werken

Dagelijks leven, werken

De taal en cultuur, gebruiken en gewoonten, eten en drinken, recepten

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

spookfacturen RSI

Auteur Bericht

avatar#6375
hans63
Berichten: 11
Reacties: 93

#0 Geplaatst: 2011-04-08 16:54:30

Willem meldde het al en ook ik het vandaag een Bulletin d'adhesion a raison van 652,00. Als je kijkt nar de achterkant en onder art. 5, wordt duidelijk wat je geboden wordt; vermelding op hun site!

avatar#4115
Taciturne
Berichten: 62
Reacties: 2190

#1 Geplaatst: 2011-04-08 18:51:02

Elk jaar is het wel een paar keer feest. Ik ben zowel auto-entrepreneur als werknemer bij een medische dienst. Dan vallen er zogenaamde facturen in de bus, of "bevestigingen" van aanmelding voor vermelding in de een of andere annuaire. Als je de kleine lettertjes goed doorleest, zit de "siège" altijd in Zwitserland of een ander niet-EU-land en zit je vast aan een contract van vele honderden euro's. Ook zogenaamde "veplichte" verzekeringen worden aangeboden.

Steven