Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Nutsbedrijven

Nutsbedrijven

Telefoon, internet, televisie, gas, water en licht

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

zuiver water?

Auteur Bericht

avatar#5835
hadri
Berichten: 5
Reacties: 4

#0 Geplaatst: 2011-04-19 18:19:27

Ik woon halverwege een berg en ben afhankelijk van water die uit de source komt. Ik heb het 12 jaar geleden laten controleren en dit water was goed bevonden. Nu na 12 jaar zou ik dit weer willen doen, maar ik kan geen farmacie vinden die mij een kit zou kunnen of willen verkopen. Als ik dit aan de mairie vraag, moeten wij op eau de la ville aansluiten denk ik. Maar dit wil ik nog niet. Hoe kan ik dit oplossen.

Het water komt naar beneden in een bak die gevuld is met houtskool en lavastenen. Daarna gaat het naar het drinkwaterreservoir en daarna na de trop plein die in de vijver uitkomt en als die te veel water heeft gooit die het met een buisje in de vijver naar beneden. Weet iemand hier iets over en waar kan ik nieuwe lavastenen kopen? Het moeten een beetje middelmatige zijn, anders komen ze terecht in de slang die naar de drinkwatertank gaat.

Ben benieuwd.

avatar#6601
P’Homme de la Terre
Berichten: 73
Reacties: 1367

#1 Geplaatst: 2011-04-19 19:11:55

Bij alle laboratoires waar u ook 'n plasje inlevert voor één of ander medisch onderzoek, kunt u terecht. Prijzen verschillen.

Lavastenen kunt u kopen bij alle leveranciers die professionele bouwmaterialen verkopen (bij voorbeeld 'n Point.P), en voor drie keer de prijs bij tuincentra.

Peter.