Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Nutsbedrijven

Nutsbedrijven

Telefoon, internet, televisie, gas, water en licht

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Online formulieren en webbrowsers

Auteur Bericht

avatar#5110
Robert du Moulin
Berichten: 76
Reacties: 1325

#0 Geplaatst: 2011-05-27 12:08:27

Soms kom je vast te zitten na het invullen van een online formulier: aan het slot van het verhaal gebeurt er verder niets. Dat overkwam mij een maand geleden bij het pogen mijn telefoon, ligne résidence secondaire, tijdelijk stop te zetten op de website van Orange. Een paar dagen later lukte het nog niet, dus het leek me sterk dat er aan de kant van Orange wat mis zou zijn. Een andere webbrowser gebruikt (Chrome), en alles verliep vlekkeloos. Er liep klaarblijkelijk iets niet helemaal lekker bij het gebruik van mijn standaard browser, Firefox (versie 3.16). Weet niet of het met de nieuwe versie 4.01 inmiddels is opgelost, en ook niet of Internet Explorer dezelfde problemen vertoonde. Ik hou het er maar op dat de continue stroom van updates voor alle software die we tegenwoordig aan boord hebben soms tot onvoorziene problemen leidt bij de onderlinge samenwerking.

Ook op de website van Consuel liep het niet helemaal vlekkeloos bij het aanvragen van formulieren voor een attestation begreep ik uit diverse mailtjes en telefoontjes. Ook daar liep het aan het eind van het invullen vast. Het gebruik van Chrome bood uitkomst: een paar dagen later lagen de Consuel formulieren al op de deurmat.

Rob van der Meulen

avatar#6785
Wim
Berichten: 188
Reacties: 2882

#1 Geplaatst: 2011-05-27 12:16:07

Altijd lastig bij het installeren van nieuwe browserversies. Zelfs enkele forumleden, die overstapten op IE9, konden niet meer posten. Het probleem is meestal te verhelpen door de 'cache' van de browser te legen.

Wim

avatar#8487
Françoise (37)
Berichten: 4
Reacties: 30

#2 Geplaatst: 2011-05-27 23:35:16

Het komt ook regelmatig voor dat de pagina voor het stopzetten van je telefoonlijn niet werkt, dat duurt dan een paar dagen. Ik heb ze wel eens gebeld en kreeg te horen dat er een technische storing was. Soms krijg je ook een mail waarin ze hun excuses aanbieden. Het ligt dus niet altijd aan de browser. 

Françoise

avatar#7477
JP (32)
Berichten: 29
Reacties: 258

#3 Geplaatst: 2011-05-29 13:12:19

Ik kreeg gisteren te horen van een van de medewerkers bij Orange dat er crisis is; dit nav mijn vragen over onjuiste facturering en nauwelijks toegang tot mijn espace client. Ondanks afgegeven machtiging voor automatisch afschrijven, na aanmaning verstuurde TIP, nog een keer per creditcard betaald om afsluiten per direct te voorkomen.

De administraties van FT, Orange en Orange mobile lijken niet echt op elkaar afgestemd en maken het on-line werken voor een client vaak onmogelijk. En de vuile was komt, jammer genoeg bij de client terecht. Jammer, want het aanbod en de kwaliteit van de diensten is goed....

Als gezegd: er schijnt met man en macht te worden gewerkt om de "crisis" te boven te komen. Dus niet doorkomende formulieren en hangende webbrowsers: het kan aan alle kanten zitten.