Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Nutsbedrijven

Nutsbedrijven

Telefoon, internet, televisie, gas, water en licht

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

nutsvoorzieningen op een "terrain de loisir"

Auteur Bericht

avatar#7753
madiran
Berichten: 1
Reacties: 1

#0 Geplaatst: 2011-06-25 08:28:03

hallo, we hebben interesse in de aankoop van een stuk grond , "terrain de loisir"1.500m² in het departement 34, we wensen dit terrein als recreatiegrond te benutten voor de vakantieperiodes.

De verkoper verklaart dat zowel edf als water zijn aangesloten, er bevind zich ook een "mas" van 8 m² op het terrein.

hebben wij het recht om deze mas tot 20 m² te verbouwen? en kunnen we de aansluitingen van edf en water behouden? het lijkt me uitzonderlijk dat deze beide nutsvoorzieningen aanwezig zijn toch?

merci

madi

avatar#6785
Wim
Berichten: 188
Reacties: 2882

#1 Geplaatst: 2011-06-25 11:43:58

In principe is  het vergroten van de bruto woonoppervlakte met minder dan 20 m² toegestaan met een 'déclaration', een simpele goedkeuring. Maar in dit bijzondere geval (de 'mas' lijkt me met de genoemde oppervlakte niet echt een 'woning), is een bezoekje aan la mairie uiteraard de eerste stap die je moet zetten. Daar kan men ook vertellen hoe het zit met de aansluitingen EDF en water.

Wim

avatar#7753
madiran
Berichten: 1
Reacties: 1

#2 Geplaatst: 2011-06-25 19:01:49

ok dank je voor de info Wim

heeft iemand op dit forum zelf een terrain de loisir met electriciteit en wateraansluiting?  we willen er geen permanent verblijf maar een mogelijkheid tot genieten van het buitenleven aangezien ons huis enkel een terrasje heeft.

alle info welkom

merci