Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Nutsbedrijven

Nutsbedrijven

Telefoon, internet, televisie, gas, water en licht

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Onbeveiligde toegang Espace client en email orange.fr

Auteur Bericht

avatar#7837
sarazac
Berichten: 2
Reacties: 147

#0 Geplaatst: 2011-10-17 11:13:10

Bij een gîte met abonnement sans ligne: als men www.orange.fr intikt komt men direct in de espace client met o.a. de mogelijkheid de instellingen van de telefonie te wijzigen ofwel de blokkade betaalde nummers op te heffen en bij b.v. televisie films te huren.

De helpdesk vertelde me dat men se deconnecter zou moeten aanklikken in de espace client en dat na terugkeer een aanmeldscherm zou verschijnen.

Dit werkt echter niet, ik kom automatisch terug in een onbeveiligde omgeving.

Ook verwijderen van het account (retirer un compte) kan niet (Ce compte ne peut pas être retiré; il figure automatiquement dans votre espace client dès lors que vous êtes identifié.)

Weet iemand (Thomas ?) een oplossing voor dit probleem zodat er altijd een identificatie nodig is om in de email en espace client te komen ?

Groeten, Robert.

avatar#322
thover
Berichten: 8
Reacties: 566

#1 Geplaatst: 2011-10-17 12:26:06

Hallo Robert,

Als je maar één account hebt is dit normaal (identificatie gebeurt op basis van de Internetverbinding die je gebruikt). Op de pagina ne pas être automatiquement identifié sur orange.fr wordt precies uitgelegd hoe je een tweede account aan moet maken zodat er gevraagd wordt om identificatie.

Groeten,

Thomas

avatar#7837
sarazac
Berichten: 2
Reacties: 147

#2 Geplaatst: 2011-10-17 16:49:10

Hi Thomas,

Hartstikke bedankt voor de hulp, dat er extra gebruikers konden worden aangemaakt was bekend, echter heb ik me niet gerealiseerd dat dan een fatsoenlijk inlogscherm te voorschijn komt.  Ook begrijp ik niet waarom die druiloor van de helpdesk dat niet heeft gezegd.

Ik heb nu ook de gebruiker voor de gîte bij mezelf in de lijst staan wat erg handig is, hoef ik niet steeds het emailadres in te typen.

Overigens staat in de help volgens mij niet dat je je eerst moet aanmelden met de nieuwe gebruiker voordat het werkt en ook wachtwoord onthouden werkt niet maar dat mag de pret niet drukken.

Toch fijn iemand bij de helpdesk te hebben die zijn werk goed doet.

Tenslotte had ik wat problemen met de snelheid van ADSL, inmiddels een Omenex filter aangeschaft (artikel 491882 Amazon.fr) en die blijkt heel wat beter dan de bijgeleverde stekkerfilters, mede vanwege de aangesloten dialer van het alarm,  een fax en een analoge telefoon.  Snelheid verdubbeld, case closed.

Groeten, Robert.