Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Entre bavards

Entre bavards

Deze keuvelhoek is bestemd voor algemene discussies over 'Frankrijk'.

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Het Gaat Echt Gebeuren

Auteur Bericht

avatar#9583
Les Pourettes
Berichten: 4
Reacties: 16

#0 Geplaatst: 2011-11-21 17:54:05

Beste Allemaal,

Ik wil me graag even voorstellen om jullie te bedanken voor alle informatie die ik de afgelopen maanden van dit forum heb mogen gebruiken. Ik heb veel gellerd/doorgegeven uit het zeer omvangrijke "klus" gedeelte en heb genoten van diverse op/aanmerking en de blogs! Dank jullie hartelijk daarvoor.

Op 4 januari gaat het dan echt gebeuren, ik vertrek naar de prachtige Limousine, ik 48 jaar, vrouw, 3 katten en 2 hondjes gaan vanaf die datum genieten van een terrein (1 hectare), een klein meertje, een klein huisje wat vroeger bij een kasteel hoorde, rust en ruimte. Om vervolgens een kleine camping te beginnen, zodat we daar ook kunnen blijven! Het wordt een mooie zeer natuur, mens en diervriendelijke kleine camping. Toestemming van de prefecture is er al, ik heb gesproken met de burgemeester, de aannemers zijn iets aan het doen, wat is me vaak niet helemaal duidelijk en wanneer eigenlijk ook niet maar goed komt het! Het wordt tijd om in te pakken en te emigreren.

Dank jullie en ik zal een meer duidelijke vraag in een andere hoek plaatsen!

Adrienne

avatar#7683
bosbess
Berichten: 50
Reacties: 648

#1 Geplaatst: 2011-11-21 18:10:33

Dag Adrienne, leuk dat je hier even kennis komt maken. Is Les Pourettes de naam van je "domaine"? Ik wens je veel succes en veel plezier met je onderneming, want dat het een hele onderneming is om dat allemaal in je eentje te doen staat vast. Maar je klinkt optimistisch genoeg om je mannetje te staan. Laat nog maar eens horen hoe het gaat.

avatar#9583
Les Pourettes
Berichten: 4
Reacties: 16

#2 Geplaatst: 2011-11-21 18:19:45

Hoi Bosbess,

Ja Les pourettes is ook de naam van de camping, .com ed. Het is idd een hele onderneming maar ik hoef alleen voor mijzelf te beslissen en kom al 30 jaar op die plek dus zelfs al wat vrienden in de buurt, maakt het allemaal een stuk makkelijker.

Dank voor je reactie, dat stel ik als "newbe" op dit forum erg op prijs.

avatar#6801
lesdeuxsabots
Berichten: 6
Reacties: 146

#3 Geplaatst: 2011-11-22 16:47:40

Hallo Adrienne

Welkom in onze prachtige Limousin, waarin het heerlijk toeven is..

Prachtige natuur, heerlijk klimaat, vriendelijke mensen en rust en ruimte.

Wij wensen je veel succes met het opzetten van de camping.

avatar#9583
Les Pourettes
Berichten: 4
Reacties: 16

#4 Geplaatst: 2011-11-24 14:47:44

@ lesdeuxsabots

Jij beschrijft ongeveer precies waarom ik daar heen ga.

Dank je!