Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Over het forum en de website

Over het forum en de website

De plaats voor reacties op vorm en functie van dit forum en de website Wonen en leven in Frankrijk

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Tweets

Auteur Bericht

avatar#6785
Wim
Berichten: 188
Reacties: 2882

#0 Geplaatst: 2011-12-21 00:23:22

Sinds enige weken verschijnen op de homepage de Nederlandstalige 'tweets' over 'Frankrijk'. Er zit veel flauwekul bij, maar niet zelden ook interessante informatie over 'Frankrijk', relevant voor Nederlanders (in Frankrijk.) Het trefwoord bij het genereren van deze 'tweets' (wij spreken over het fenomeen Twitter) is het ruime Hollandse woord 'Frankrijk'. Teneinde prietpraat zoveel mogelijk te vermijden, zou een wat scherper zoekwoord kunnen worden gekozen. Proefnemingen wijzen hierbij echter uit dat er dan nauwelijks meer wordt getweet.

Is dat erg?

Wim

avatar#7683
bosbess
Berichten: 50
Reacties: 648

#1 Geplaatst: 2011-12-21 08:23:06

Ik heb je tweets even bekeken, Wim, maar ik word er na een paar al niet goed van. Zal wel aan de leeftijd liggen, maar het verbaast me niks dat je met een "scherper" zoekwoord geen tweets meer vindt. Een bottere verzameling nietszeggendheid is volgens mij nauwelijks te vinden.

avatar#4115
Taciturne
Berichten: 62
Reacties: 2190

#2 Geplaatst: 2011-12-21 09:32:16

Zat er niet op te wachten maar heb er ook geen last van. Opa Taciturne sluit zich bij Oma Bosbess aan.

Steven