Informatie






Forum Archief



In december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.















Rubriekenoverzicht > Nutsbedrijven

Nutsbedrijven

Telefoon, internet, televisie, gas, water en licht

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Iemand ervaring met terugvragen (deel) abokosten bij Orange?

Auteur Bericht

avatar#6617
Dut
Berichten: 32
Reacties: 49

#0 Geplaatst: 2012-01-14 14:16:57

Beste mensen,

Tijdens het zware weer van 16/12/2011 is er een breuk ontstaan in een kabel waardoor wij tot 4/1/2012 geen internet en daarmee geen telefoon hadden in ons huis.

Heeft iemand ervaring met het terugvragen van (een deel) van de abonnementskosten, ik heb immers geen gebruik gemaakt van de dienst waar ik wel voor heb betaald. Daarnaast heb ik kosten moeten maken vanwege werk.

De 3G wil ik niet zozeer claimen maar wel een maand abonnementkosten.

Iemand hier ervaring mee? Iemand advies (@Thover)?

Daarnaast kan ik op de website van Orange geen mailadres vinden van de clientenservice of een postadres. Mocht iemand dit wel hebben, hou ik mij aanbevolen.

Dank alvast.

Grt,

Robert

avatar#6882
visje
Berichten: 0
Reacties: 2

#1 Geplaatst: 2012-01-14 15:54:17

Briefje sturen naar: Orange Internet - Service Clients
33734 BORDEAUX Cedex 9

Werkte bij mij na de storm van drie jaar geleden.

Nelly.

avatar#4636
willemfrance
Berichten: 23
Reacties: 52

#2 Geplaatst: 2012-01-14 15:59:39

Beste Robert

Helaas hebben wij deze zomer enkele vervelende discussies met hen gevoerd. De kern, de lijn moest worden overgezet naar ons nieuwe huis. De monteur verscheen echter niet op de afspraak en belde de elektricien dat hij het huis niet gevonden had. Vreemd, dorpje van 20 huizen waarbij iedereen iedereen kent, maar … het was donderdagmorgen en wij waren de laatste afspraak voor hij enkele dagen vrij had. Bij de telefoonmaatschappij heeft hij echter opgegeven dat hij wel bij ons huis geweest is maar dat er niemand was.

Vervelende zaak waardoor wij twee weken, tijdens de afwerking van ons nieuwe huis, dus in een lastige bouwfase, zonder telefoon zaten. Daarna moesten wij 2 keer voor het aansluiten betalen omdat wij net thuis geweest zouden zijn.

Een bezoek aan de winkel in Cahors leverde op dat de dubbele nota gecorrigeerd werd maar spontaan werd ook aangeboden om een restitutie te doen omdat wij nodeloos 2 weken geen telefoon gehad hebben. Is ook keurig uitgevoerd. Mijn ervaring is dat het erg afhankelijk wie je spreekt. Dit is echter keurig geregeld.

Veel succes, Willem

avatar#322
thover
Berichten: 8
Reacties: 566

#3 Geplaatst: 2012-01-14 16:07:00

Hallo Robert,

Allereerst antwoord op je vraag met betrekking tot de contactmogelijkheden met de klantenservice van Orange. Blijkbaar heb je niet gekeken op de Assistance en ligne want daar is één en ander toch vrij eenvoudig te vinden.

Je kunt daar lezen dat een réclamation in eerste instantie telefonisch gedaan moet worden. Mocht je niet tevreden zijn met het antwoord, dan kun je per post contact opnemen met de Service National Consommateurs.

Dan wat betreft dit specifieke geval: Orange en France Télécom zijn net zo goed slachtoffer van zware stormen en dergelijke als de klanten. Dergelijke natuurverschijnselen zorgen namelijk voor enorme schade aan het netwerk en de reparatie daarvan dient zo snel mogelijk te gebeuren om klanten zo kort mogelijk zonder telefoon en/of Internet te laten zitten. Een groot aantal techniciens wordt dus ingezet, ook vanuit andere regio's, om één en ander zo snel mogelijk weer werkend te krijgen.

Het is dan ook weinig verrassend dat in de algemene voorwaarden (in dit geval die van een Livebox Zen of Livebox Star abonnement, maar indien u een ander abonnement heeft zult u zien dat ook daarvoor dezelfde informatie terug te vinden is) wordt aangegeven dat Cette indemnité n'est pas due dans les cas où le retard n’est pas imputable à France Télécom en raison de la survenance
d’une cause étrangère ou du fait du Client
.

Overigens staat ook in de algemene voorwaarden dat een dergelijke indemnité pas verschuldigd is wanneer de reparatie niet binnen de 12 dagen plaats vindt, maar in werkelijkheid gaat Orange daar veel coulanter mee om.

In principe heeft u dus in dit geval geen recht op terugbetaling van een deel van de abonnementskosten. U kunt het echter altijd proberen aangezien ik hierboven al aangaf dat Orange vaak coulanter omgaat met dergelijke vragen dan strikt verplicht op basis van de algemene voorwaarden.

Groeten,

Thomas

avatar#6617
Dut
Berichten: 32
Reacties: 49

#4 Geplaatst: 2012-01-14 19:08:15

Beste Nelly en Thomas,

Dank voor de reacties. Ik ga ze in ieder geval een berichtje sturen. Overigens moet ik aangeven dat ik netjes ben geholpen alleen duurde het wat lang.

Grt,

Robert