Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Nutsbedrijven

Nutsbedrijven

Telefoon, internet, televisie, gas, water en licht

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Canaldigitaal start uitfasering van Irdeto

Auteur Bericht

avatar#3946
jako
Berichten: 47
Reacties: 584

#0 Geplaatst: 2012-01-20 15:42:07

Alle 'oudgedienden' van digitale satelliettelevisie even opletten. Wie al in de periode 1996-1999 een digitale satellietontvanger kocht voor ontvangst van de Nederlandse zenders kijkt wellicht nog steeds via de Irdeto codering. Veelal zijn het kaarten waar geen abonnement op zit, uitsluitend voor ontvangst van Ned1-3.

Canaldigitaal is gestart met het uitfaseren van deze codering en zal iedere abonnee met deze kaart individueel aanschrijven voor een vervangingsaanbod. Zorg dus dat het Nederlandse adres waarop de kaart bij Canaldigitaal staat geregistreerd ook klopt, zodat de brief niet bij onbekenden op de mat valt.

Irdeto kaarten zijn blauw/grijs geblokt of rood met de tekst "Irdeto access"