Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Bouwen, verbouwen en klussen

Bouwen, verbouwen en klussen

Uitwisselen van bouwkundige ervaringen, zelf je Franse huis opknappen of verbouwen.

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Attentie gebruikers Lapeyre kozijnen

Auteur Bericht

avatar#3132
Advizeurpiet
Berichten: 20
Reacties: 952

#0 Geplaatst: 2012-01-29 12:04:15

Bonjour,

Onlangs was ik bij Lapeyre om een paar kozijnen te kopen. Daar waarschuwde men mij dat de huidige serie "classic bois" kozijnen, die nu van tropisch hardhout is gemaakt, gaat verdwijnen. Per 1 maart wordt deze vervangen door een geheel nieuwe serie gemaakt van vurenhout ("pin"). Alom wordt dat niet als een verbetering beschouwd.

Mochten er hier forumleden met plannen rondlopen om Lapeyre "classic bois" ramen of deuren te gaan installeren, of dat al hebben gedaan maar er nog meer van dezelfde soort bij willen kopen, dan moeten ze zich dus haasten!

Salutations, Jos

avatar#7191
Champvert
Berichten: 7
Reacties: 11

#1 Geplaatst: 2012-01-30 19:47:07

Jos, dat is een 'advies' waar we wat aan hebben!! Wil nog een aantal portes-fenêtres 'classic bois' bestellen, dus moet er meteen achteraan.

Dank & groet, Kees

avatar#3132
Advizeurpiet
Berichten: 20
Reacties: 952

#2 Geplaatst: 2012-01-30 21:22:38

Bonsoir Kees,

Graag gedaan.

By the way, als je ze in een kleurtje wilt schilderen, kun je ze tot 5 februari voor slechts 1 euro extra in de witte grondverf (option prépeint blanc) bestellen. Dus wellicht nóg een reden om snel te handelen. Succes!

Salutations, Jos

avatar#7191
Champvert
Berichten: 7
Reacties: 11

#3 Geplaatst: 2012-01-31 16:27:00

Merci Jos, mille fois merci! Scheelt hoop werk & ergernis, heb zojuist besteld.

Kreeg van hun service-client vanmorgen het onderstaande antwoord. Wat nog niet helemaal duidelijk is of nu de serie classic bois ook en chêne gaat worden geleverd óf dat ze daarmee 'tradition chêne'  bedoelen. Die laatste serie heeft namelijk wel weer een iets ander profiel. (en prijs uiteraard)

Salut, Kees

Cher Monsieur GROENEVELD
Nous vous remercions de l'intérêt que vous portez à votre enseigne.

Nous vous confirmons que les fenêtres Classic en bois exotique ne seront plus disponible sur notre prochain catalogue de mars. A cette date, cette fenêtre sera fabriquée en chêne et en pin.

Concernant la porte Briare 9 carreaux, il sera toujours possible après le 1er mars de la commander.

Bien cordialement,

Laurence
Votre Chargée de Clientèle