Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Entre bavards

Entre bavards

Deze keuvelhoek is bestemd voor algemene discussies over 'Frankrijk'.

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

mijn zorgen

Auteur Bericht

avatar#5897
la Gravetière
Berichten: 50
Reacties: 77

#0 Geplaatst: 2012-02-07 22:02:37

Tja en dan zit je hier in het koude NL. en lees je op meteo.fr dat het bij ons huisje in LDF nog kouder is. We hebben ons huis pas een paar jaar maar deze temperaturen hebben we nog niet meegemaakt. hoe zou het gaan met de leidingen in onze nieuwe badkamer we hebben alles afgetapt en een uurtje de luchtcompressor er op maar de afvoer naar de septic loopt door de koude vloer er is geen kruipriumte in ons oude huisje. je maak je toch wel een beetje zorgen

avatar#5204
bashbm
Berichten: 9
Reacties: 36

#1 Geplaatst: 2012-02-07 22:31:17

Tja, hoe het nu gaat in jullie huis weet ik natuurlijk niet. Je hebt in elk geval de nodige voorzorgen getroffen. Het lijkt me sterk dat de leidingen naar de septic bevriezen. Als dat goed aangelegd is blijft daar nl geen water in staan.

Wijzelf zorgen ervoor dat bij het eerste bezoek na de winterperiode (of vorstperiode) we niet laat of op dagen dat winkels gesloten zijn arriveren. Zijn er dan toch problemen, dan is er voldoende licht en tijd om die op te lossen en is een evt. te repareren onderdeel op te halen.

Niet teveel tobben maar denk ik.

bas

avatar#6601
P’Homme de la Terre
Berichten: 73
Reacties: 1367

#2 Geplaatst: 2012-02-08 07:50:10

"De mensch lijdt het meest ..." Frans, uw zorgen lijken me peuleschilletjes. De leidingen zijn doorgeblazen, die septic tank gist wel door als er wat in zit.

"Denk eens aan hen die varen

of bung'len aan 'n straatlantaren" (Lévi Weemoedt)

Peter.