Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Juridische zaken

Juridische zaken

Wie in Frankrijk onroerend goed koopt of (ver)bouwt, krijgt met notarissen te maken. Of soms ook met deurwaarders en advocaten.

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

klachtencommissie verzekeraars

Auteur Bericht

avatar#4536
franse-wim
Berichten: 22
Reacties: 12

#0 Geplaatst: 2012-02-17 17:15:58

Ik heb al sinds enige jaren een geschil met een Franse verzekeraar die mij sommeert om een schade te betalen op onterechte gronden. De manier waarop dit is gebeurd brengt mij er toe om een klacht te gaan indienen tegen die verzekeraar. Bij wie kan ik dat doen? In het forum heb ik (nog) niks erover gevonden.

avatar#6601
P’Homme de la Terre
Berichten: 73
Reacties: 1367

#1 Geplaatst: 2012-02-17 18:59:59

Wim, "sinds enige jaren een geschil" ? Dan worden partijen inderdaad narrig.

Uw verhaal is echter dermate vaag, daar kan geen zinnige raad op volgen. Hebt u al geprobeerd de médiateur (zie hier bij voorbeeld) in te schakelen ?

Peter.