Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Juridische zaken

Juridische zaken

Wie in Frankrijk onroerend goed koopt of (ver)bouwt, krijgt met notarissen te maken. Of soms ook met deurwaarders en advocaten.

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Consumenten oordelen vernietigend over de rechtbanken

Auteur Bericht

avatar#6601
P’Homme de la Terre
Berichten: 73
Reacties: 1367

#0 Geplaatst: 2012-02-29 13:50:16

"Consumenten oordelen vernietigend over de rechtbanken", Wim schreef hier onlangs over.

Vanavond op France2, 2220, Dans les yeux d'Olivier; Accusés à tort.

Peter.

avatar#9769
patric
Berichten: 0
Reacties: 26

#1 Geplaatst: 2012-03-03 11:56:03

Volledig mee eens!!!!!

In de zaak tegen mijn niet betalende huurder (3jaar!!!) wordt deze alsnog opschorting van betaling verleend en de assignation au prefect (nodig voor een uitzetting) raakt ZOEK!!!

De betreffende persoon is een veelpleger en enkele jaren terug al veroordeeld voor hetzelfde, maar veroordeling of niet ,betalen doet hij niet en dit kan hij op elk adres ongeveer 4 jaar rekken.

In hoger beroep ben ik volledig in het gelijk gesteld en wordt tevens kritiek geleverd aan het adres van de Premiere Instance.

De invloed van mijn rechtsbijstand verzekering was mede aanleiding dat eea soepel ging verlopen ,nadat zij alsnog de zaak in behandeling hadden genomen , ondanks dat ik voor huur geschillen geen dekking had.

Via de DAS Nederland en DAS Frankrijk is de zaak gaan rollen op een goede manier .

Ik had in beide landen een verzekering lopen bij DAS.

Anders had deze heer nog steeds in mijn huis gezeten waarschijnlijk.

De kleine rechtbanken in de provincie hebben een sterk ons kent ons karacter , en als buitenlander zul je driedubbel moeten knokken (betalen) om gehoord te worden.

Verzeker U GOED!!!!