Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Bouwen, verbouwen en klussen

Bouwen, verbouwen en klussen

Uitwisselen van bouwkundige ervaringen, zelf je Franse huis opknappen of verbouwen.

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Hoe kun je bouwbedrijven actief krijgen

Auteur Bericht

avatar#4636
willemfrance
Berichten: 23
Reacties: 52

#0 Geplaatst: 2012-06-21 18:43:24

Ons huis is bijna klaar en eerlijk is eerlijk ze hebben alles net wat mooier gemaakt dan wij verwacht hadden, er is maar één maar en dat is het lijstje van laatste punten, stukke voegen op het terras vervangen, douchewand met scheur vervangen, etc. etc. Al met al flutklusjes maar vanaf september heeft onze architect al zeker 3 gezegd, deze maand komt echt alles rond.

Helaas alles moet nog, wij kunnen er binnenkort goed in wonen en de overlast is eerlijk gezegd beperkt maar toch, wij hebben het meeste al hemaal afgerekend en verwachten dan ook wat. Heden gaf onze architect op dat hij het eigelijk ook niet meer weet, legt wel uit dat het altijd zo gaat en dat hij juist met de bedrijven werkt die dit wat minder doen, maar ze doen nu even (dus ruim 8 maanden) niet voor hem en ons.

Wij moesten nu een formeel briefje aan hen sturen (via hem, hij leverde ook keurig de tekst) en zij hebben nu 2 weken om de afspaken na te komen.

Wok willen graag op speaking terms blijven met de bedrijven maar ook speelt dat je niet alles moet accepteren.

Is er nog iets wat wij kunnen doen om zaak vlot te trekken en wat ook effectief goed werkt. Wij hebben geen belang bij prutswerk wat even snel gedaan wordt om een datum te halen, want nogmaals, alles wordt gewoon erg mooi. Wellicht heeft iemand toch nog en goed advies, bedankt, Willem (Orniac)