Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > De Franse overheid

De Franse overheid

Regelgeving, formulieren, ambtenaren, auto invoeren, het gemeentehuis, trouwen, kinderen krijgen, begraven, cremeren.

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Dwaze Franse Minister

Auteur Bericht

avatar#8154
henribik
Berichten: 37
Reacties: 172

#0 Geplaatst: 2012-07-01 18:49:44

Najat VallaudBelkacem toont aan dat je ook als wereldvreemde dwaas minster kunt worden in Frankrijk. Zij wil de prostitutie in Frankrijk afschaffen ....???

Erg genoeg dat je met zo'n waanidee wethouder in Amsterdam kunt worden, maar een Franse regering zou toch beter moeten weten.

 

Prostitutie voorziet in een dringende behoefte en neemt rimpelloos nieuwe vormen aan onder wettelijke maatregelen, daar is geen kruid tegen gewassen.

Frankrijk beschikt over een prima wetgeving op dit gebied, die politie en justitie alle mogelijkheden biedt om uitwassen te bestrijden. Door de zeer uigebreide betekenis die hier aan het begrip pooierschap gegeven wordt, dat verboden is, zijn de vrijwillig en zelfstandig werkende dames de enige legale aanbieders.

Misstanden in de prostitutie bestrijden doe je door de gendarmerie er een prioriteit van te laten maken, daar is geen wetswijziging voor nodig. 

avatar#3132
Advizeurpiet
Berichten: 20
Reacties: 952

#1 Geplaatst: 2012-07-01 19:39:38

Bonsoir Henri,

Helaas zijn er meer dwaze Franse ministers. Wat dacht je van het plan om bedrijven te verbieden om werknemers te ontslaan? Nou, dat gaat vast wel werken. Bedrijven die overtollige medewerkers moeten aanhouden gaan failiet. Andere bedrijven zullen zich wel drie keer bedenken voordat ze mensen aannemen. En buitenlandse- of multinationale bedrijven zullen uitwijken naar landen met een normaler regime. Kortom, méér werkloosheid in plaats van minder. 

Ik ben nooit een fan geweest van socialisten in het algemeen en de PS in het bijzonder. Maar zelfs ik word nog verrast door de idioten waarmee Hollande zich weet te omringen. Waar haalt ie ze vandaan...

Salutations, Jos

avatar#3946
jako
Berichten: 47
Reacties: 584

#2 Geplaatst: 2012-07-02 18:04:08

Standaard fout van de meeste machthebbers: je omringen met uitsluitend jaknikkers. Het is z'n eigen idee (van Hollande)  en nu er 'zelfs' een minister met dit plan komt moet het wel een goed idee zijn. Als lemmingen op weg naar...

avatar#3509
Christian-le-Bricoleur
Berichten: 151
Reacties: 2902

#3 Geplaatst: 2012-07-02 20:30:37

Het equivalent op het verbod van licenciements zou toch zijn dat een werknemer zijn baan niet mag opzeggen omdat hij elders een betere kan vinden - want dat is zuiver winststreven, dus verboden.

Typisch socialisten: zij zijn goed in het verdelen van andermans rijkdom, maar ooit is die op. Dan moet weer een ander regime komen.

Ik denk dat deze wet het niet maakt, of als die komt is die onuitvoerbaar.

Christian von Klösterlein