Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Nutsbedrijven

Nutsbedrijven

Telefoon, internet, televisie, gas, water en licht

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Aansluiting Water - Electriciteit off topic kopen koelkast

Auteur Bericht

avatar#10104
Maurice
Berichten: 1
Reacties: 0

#0 Geplaatst: 2012-07-14 22:10:21

Goedenavond,

We hebben een huisje in de Aveyron in de buurt van Decazeville welke nog volledig opgeknapt moet worden. Ivm aanleg septic tank moet o.a. water en elektriciteit worden aangesloten. Waar kan ik hier info vinden over waar en hoe we dit moeten regelen?

Wellicht willen we iemand inschakelen die dit voor ons kan regelen die bijvoorbeeld engels spreekt. Ik ben net gestart met de cursus Frans!

Daarnaast willen we een koelkastje kopen weet iemand wellicht een winkel in de buurt waar we dit kunnen regelen (mag ook wel een stukje rijden zijn)?

Alvast bedankt voor uw reactie.

Mvg Maurice

avatar#6785
Wim
Berichten: 188
Reacties: 2882

#1 Geplaatst: 2012-07-15 00:18:04

Lees eerst eens rustig deze website door. Ga voor zaken als nutsbedrijven naar de betreffende rubriek en je vindt alles omtrent aansluitingen op water, elektra e.a.

Wim