Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Entre bavards

Entre bavards

Deze keuvelhoek is bestemd voor algemene discussies over 'Frankrijk'.

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Beleefdheidshalve....

Auteur Bericht

avatar#7620
Rimke
Berichten: 1
Reacties: 65

#0 Geplaatst: 2012-08-19 22:14:12

Zo'n twee weken terug was ik uit de school geklapt over het flink opvoeren van de hondenbelasting naar aanleiding van een incident.... Twee weken geen tijd gehad om op de reacties van toen te reageren. Vanmiddag zag ik er iets over staan, nu, na inloggen, zie ik het draadje nergens terug en ik denk dat dat aan mij ligt; nieuwe computer, andere instellingen, enz. Krijg sterk de indruk dat ikzelf eea gewist heb.

Beleefdheidshalve wil ik dan toch nog even reageren op de twee reacties die ik wel gelezen heb:

Advizeurpiet dacht dat het heffen van hondenbelasting geen effect zou hebben op het wel of niet opvoeden van de honden. Daar ben ik het volledig mee eens, ik meen me ook te herinneren dat ik schreef dat ik even aan het afreageren was, maar dat weet ik dus ook niet zeker....

Iemand anders reageerde op de wandelroute door ons terrein, dat we daar toch zeker zelf de baas zijn.... Aan die persoon: de vorige eigenaren hebben een recht van overpad afgegeven. Ik vind dat ook nu nog prima, één maand per jaar hebben we er wel eens last van, wanneer de touristen weer eens niet in staat zijn de minimaal achttien bordjes met privé te negeren en gewoon ons terras opstuiven.

Verder loopt dat wandelpad beneden langs het riviertje dat de afscheiding van ons terrein is, behoorlijk ver van ons woonhuis af. Voor "normale"mensen geen probleem. Soms lopen de gemoederen hoog op, zeker als je hondje buiten zijn schuld wat gaten in zijn billen heeft, en dan schrijf je wel eens gekke dingen, uit pure verbazing over het wangedrag van de medemens.

Gr. Rimke

avatar#7683
bosbess
Berichten: 50
Reacties: 648

#1 Geplaatst: 2012-08-20 08:02:40

Goeiemorgen Rimke, vriendelijkheidshalve heb ik dan maar even voor je opgezocht waar in het forum jij de invoering van hondenbelasting hebt geopperd. Hoe? Door hierboven in het vakje "Zoek in het hele forum naar" eenvoudigweg het woord Hondenbelasting te typen. Het resultaat vind je hier.

Ik zie nu trouwens voor het eerst dat je daarmee niet meer te zien krijgt in welke rubriek het onderwerp was geplaatst.

avatar#3509
Christian-le-Bricoleur
Berichten: 151
Reacties: 2902

#2 Geplaatst: 2012-08-20 22:12:45

[quote bosbess] Ik zie nu trouwens voor het eerst dat je daarmee niet meer te zien krijgt in welke rubriek het onderwerp was geplaatst [/quote]

het was onder Geldzaken

 

CvK

avatar#9385
Wannox
Berichten: 4
Reacties: 25

#3 Geplaatst: 2012-08-20 22:41:10

Goh, ik dacht dat iedereen dat wel wist.

Wat ik altijd doe, en ik zoek heel veel, ik wijzig de url van de gevonden pagina. Zoals die van de honden belasting:

topic_redirect.php?topic=6465/Hondenbelasting%3F/?searchString=hondenbelasting#bottom

van achter af haal je alles weg tot de / na het nummer. Dan type je daar 0/ achter en klaar is wimb, dezelfde pagina, maar nu met de goede rubriek erboven.

topic_redirect.php?topic=6465/0/

wimb

avatar#7683
bosbess
Berichten: 50
Reacties: 648

#4 Geplaatst: 2012-08-22 05:43:28

Er is zoveel wat "iedereen" niet weet! Zelf denk ik altijd dat ik langzamerhand toch aardig wat IT kennis heb opgedaan, maar dat is eigenlijk altijd in vergelijking met mensen die er nog minder van weten dan ik... Als het er echt op aankomt, sta ik vaak met m'n mond vol tanden en word ik met m'n neus op de feiten gedrukt. Ik ben dus blij met iedere nieuwe tip, bedankt!