Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Nutsbedrijven

Nutsbedrijven

Telefoon, internet, televisie, gas, water en licht

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

telefoon ligne secundaire af-aanmelden

Auteur Bericht

avatar#9056
distelvink
Berichten: 8
Reacties: 12

#0 Geplaatst: 2012-09-08 15:42:09

dag forumlezers

al zeker 2 jaar meld ik voor een bevriend echtpaar met een vakantiehuis in FR zo'n 4 x per jaar hun telefoonlijn via internet aan en af. het valt me op dat de website van Orange er iedere keer anders uit ziet en weer anders in elkaar zit, waardoor ook de procedure steeds weer anders en tot dusver steeds ingewikkelder is. vandaag weer eens de lijn geactiveerd, na vele lussen op de website en een 'chat' met een avatar, waardoor het alleen maar ingewikkelder werd en ik de moed al opgegeven had kwam ik bij het uitloggen ineens op een scherm waar ik iets van een vorige procedure herkende. het is dus gelukt, maar vraag me niet hoe. het is mooi dat het kan af/aanmelden van het telefoonabonnement van een tweede huis, maar kan het svp eenvoudiger??

avatar#322
thover
Berichten: 8
Reacties: 566

#1 Geplaatst: 2012-09-08 16:00:04

Zo moeilijk is het nou toch ook weer niet?

1/ ga naar je Espace client

2/ log in en kies vervolgens het account wat hoort bij je vaste telefoonlijn

3/ klik op "modifier mes services" of "modifier ma formule" (aangezien beide logisch lijken is degene die dit ontwikkeld heeft zo slim geweest het vervolg toegankelijk te maken vanaf beide pagina's !)

4/ klik op "demander l'activation" (of "suspension" neem ik aan als de lijn actief is) en bevestig

Deze zomer heeft het espace client inderdaad een behoorlijke relifting ondergaan, maar voorzover ik het kan zien is het er eerder eenvoudiger dan ingewikkelder op geworden. Uw bericht verbaast mij dus enigszins!

Door te klikken op de laatste link in de verschillende stappen hierboven krijgt u overigens nog sneller toegang tot "mes services" maar in het geval van een eventuele latere wijziging is het voortbestaan van die link uiteraard niet gegarandeerd.

Groeten,

Thomas

avatar#3509
Christian-le-Bricoleur
Berichten: 151
Reacties: 2902

#2 Geplaatst: 2012-09-08 22:09:06

Inderdaad,

Thomas en distelvink,

het gaat bijna iedere keer anders,

maar ik heb tot nog toe steeds mijn weg gevonden (ieder jaar aanmelden in het voorjaar en afmelden in het najaar).

Hopelijk houdt Orange het nu een poosje stabiel.

Christian von Klösterlein