Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Juridische zaken

Juridische zaken

Wie in Frankrijk onroerend goed koopt of (ver)bouwt, krijgt met notarissen te maken. Of soms ook met deurwaarders en advocaten.

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Onderwijskrachten sluiten verzekeringen af tegen agressie

Auteur Bericht

avatar#4611
MidiPyr
Berichten: 2
Reacties: 77

#0 Geplaatst: 2012-09-14 16:30:05

Gelet op het feit, dat de premie voor deze verzekering EUR 40 bedraagt, Zie homepage, en dat zo'n 70 procent van de premie nodig is voor de beheerskosten en de beloning van de tussenpersoon, betekent dat dus, dat men gemiddeld meent te moeten vergoeden EUR 12,00 per persoon per jaar voor fysieke en geestelijke schade. Dit betekent, dat het risco nihil is of dat sprake is van dezoveelste pretverzekering, dieeen  bijdrage  levert voor de vaste kosten van de maatschappij.