Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Nutsbedrijven

Nutsbedrijven

Telefoon, internet, televisie, gas, water en licht

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Kit d'installation d'Orange

Auteur Bericht

avatar#5110
Robert du Moulin
Berichten: 76
Reacties: 1325

#0 Geplaatst: 2012-09-22 13:36:29

Doorgaans goed ingelichte bronnen hier op het forum hebben meer dan eens gezegd: die installatie cd van Orange, zeker die oudere, slaat nergens op. De prijzenswaardige bedoeling is het leven van de minder ervaren computerbezitter minder gecompliceerd te maken dan het vaak al is. Maar je hebt er meer last dan gemak van. Vooral de trotse bezitters van pc's waar Windows XP nog steeds zijn beste beentje poogt voor te zetten, klagen er over dat hun systeem zo langzaam is geworden. Helaas op de langere duur het onvermijdelijke lot van alle Windows systemen, maar in dit geval kan het verwijderen van die kit d'installation een soort verjongingskuur betekenen.

Orange biedt de Franstaligen onder ons gelukkig een paar oplossingen, hoe programma's uit je startup te verwijderen, en hoe programma's onder XP of W2000 helemaal te verwijderen. Dat volledig verwijderen is, zoals met wel meer programma's het geval is, vaak slechts schijn. De naam Norton schiet mij te binnen. Diep in de kelders van het operating systeem blijven vaak nog hinderlijke resten achter. Voor het verwijderen van die Orange restanten kwam ik deze handleiding tegen op internet. 

Rob van der Meulen

avatar#322
thover
Berichten: 8
Reacties: 566

#1 Geplaatst: 2012-09-22 13:38:18

Ter informatie, in de doos van nieuwe Liveboxen zit vanaf nu geen installatie-CD meer: installatie gebeurt dus zonder CD.