Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Huizen kopen

Huizen kopen

Hoe om te gaan met de makelaars, notarissen, de bouwers en de Franse ambtenaren (vergunningen).

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Bouwvergunning

Auteur Bericht

avatar#10315
Sorbonne
Berichten: 1
Reacties: 0

#0 Geplaatst: 2012-10-06 20:46:18

Wij hebben iemand nodig die voor ons een bouwvergunning regelt in het gebied Grimaud, La Mole - Zuid Frankrijk. Terrein 3,5 Ha. No cure no pay! Verdienste in overleg!

E-mail: rodale.financial@aol.ch

avatar#8394
Le Renovateur
Berichten: 3
Reacties: 116

#1 Geplaatst: 2012-10-15 11:23:39

Wat is het probleem ? Op een ander forum doe je dezelfde oproep en wordt gesproken over een te hernieuwen bouwvergunning. Is het PLU voor het betreffende terrein gewijzigd ?? Het is dat ik te ver weg woon om even poolshoogte in de betreffende commune te nemen. Overigens lijkt me dit item te horen onder de rubriek diverse oproepen en niet op dit  forum . Behalve als de vraag wat verder wordt toegelicht , dan kan je met wat tips best zelf de vergunning regelen, vermits het Frans enigszins wordt beheerst. Tenzij er sprake is van een mission impossible en daar riekt het "no cure no pay" naar.

avatar#7517
wilm (46)
Berichten: 8
Reacties: 138

#2 Geplaatst: 2012-10-15 19:13:43

Helemaal eens met Bram. Een toelichting zou welkom zijn. Nu ontstaat het beeld dat het gaat om een vergunning "ritselen", maar dat zal toch niet de bedoeling zijn?

Wilm