Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Nutsbedrijven

Nutsbedrijven

Telefoon, internet, televisie, gas, water en licht

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

callcentrums

Auteur Bericht

avatar#9452
mtw
Berichten: 1
Reacties: 0

#0 Geplaatst: 2012-10-09 19:55:10

Hallo,

Kan iemand mij vertellen hoe ik van de vervelende telefoontjes af kom.In Nederland kun je op het internet je afmelden,voor die callcentrums,

maar kan ik dat ook in Frankrijk.

avatar#10333
Forestwoman
Berichten: 0
Reacties: 3

#1 Geplaatst: 2012-10-09 22:34:05

Hoi,

Je hebt een liste rouge waar je je kunt aanmelden http://bit.ly/Rujl6x (orange). Ik zou echter willen dat het verboden werd voor bedrijven om gegevens van klanten door te geven. Ik kocht afgelopen zomer een diepvries bij de Cora en kreeg vervolgens tot vervelens toe verkooptelefoontjes voor diepvriesproducten, de een na de ander. In Nederland is me dat nog nooit overkomen. Niet normaal. Ik krijg ook veel telefoontjes voor alternatieve energie. Ze noemen dan de EDF in hun ouverture om je op het verkeerde been te zetten en ik heb het nog niet 1x meegemaakt dat het werkelijk de EDF was die belde. Ik krijg er eerlijk gezegd moordneigingen van. Toch met een vriendelijke groet :)

avatar#4115
Taciturne
Berichten: 62
Reacties: 2190

#2 Geplaatst: 2012-10-09 23:00:46

Die mogelijkheid bestaat wel: Pacitel.

Deelnemende bedrijven verplichten zich om als je nummer is aangemeld, je niet telefonisch te benaderen.

Uitzonderingen gemeld op de website:

Les organismes ou entreprises qui ne sont pas soumis au dispositif PACITEL :

Les entreprises dont vous êtes clients. Les instituts de sondage. Les associations caritatives. Les partis politiques. Les entreprises qui ne font pas encore partie du dispositif.

Dit betekent dat kwaadwillenden (die zich uiteraard niet aangemeld hebben) en bedrijven waar je ooit zaken mee hebt gedaan en over je nummer beschikken wel gewoon doorgaan.

Wijzelf staan op de "liste rouge" en worden sinds de aanmelding duidelijk minder gebeld. Meestal door banken, verzekeringen en telefoonmaatschappijen.

Bj telefoontjes zeggen we gelijk dat we er geen zin in hebben en de hoorn gaat er snel op als ze blijven doorleuteren.

Steven