Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Geldzaken

Geldzaken

Belastingen, (sociale) verzekeringen, banken, geld overmaken naar Frankrijk, hypotheken.

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Autorisatiecode voor online aankoop met credit card

Auteur Bericht

avatar#8857
LindaA
Berichten: 4
Reacties: 22

#0 Geplaatst: 2012-11-29 13:19:41

Hier nog een tip waar iemand misschien iets aan heeft.

Als je met een Franse credit card een online aankoop doet met je credit card dan wordt er een autorisatiecode in een SMS bericht naar je mobiele telefoon gestuurd, right?

Voor ons was dat een probleem omdat er rond ons huis in Bourgogne geen mobiel bereik is. Tot ongeveer een jaar geleden kon je dan per aankoop aangeven de code niet ontvangen te hebben, daarna werd er een nieuwe code per e-mail toegestuurd. Maar dat veranderde dus ongeveer een jaar geleden.

Onlangs wijzigde ons mobiele nummer maar we waren niet snel genoeg met het hiervan bevestingen bij CA (na ontvangst van een code per post) waardoor er nu geen mobiel nummer staat geregistreerd in ons online account bij CA.

Van de week ging ik toch proberen om de credit card voor een online aankoop te gebruiken, et voila, de code werd mij direct via e-mail toegezonden.

Dus als je deze autorisatie codes om wat van reden dan ook liever per e-mail ontvangt ipv via SMS, laat dan gewoon je mobiele nummer in je online banking account vervallen.

Groetjes,

Linda