Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Nutsbedrijven

Nutsbedrijven

Telefoon, internet, televisie, gas, water en licht

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

SFR en Orange veroordeeld

Auteur Bericht

avatar#5110
Robert du Moulin
Berichten: 76
Reacties: 1325

#0 Geplaatst: 2012-12-14 18:56:37

De Autorité de la Concurrence heeft gesproken. Een aantal contracten van het type "illimité" van SFR en Orange voor mobiele telefoontjes is wederrechtelijk verklaard. In strijd met de concurrentie wetgeving. Voor de enkeling die zich door het lijvige rapport zou willen worstelen, de uitspraak staat te lezen op pagina 161. Het persbericht is al wat overzichtelijker. Wie tevreden is met nog minder tekst zou een blik kunnen werpen op dit artikeltje in Le Parisien. Zij die een van de genoemde abonnementen hebben lopen, en van plan waren over te stappen naar een andere aanbieder kunnen dat nu zonder de betaling van een boete clausule doen.

Rob

avatar#322
thover
Berichten: 8
Reacties: 566

#1 Geplaatst: 2012-12-15 22:46:58

Als reactie hierop beperk ik me tot een verwijzing naar het persbericht van Orange in antwoord op deze verrassende uitspraak. Dit persbericht biedt wat context met betrekking tot deze zaak.

(een Engelse versie is ook beschikbaar)