Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Over het forum en de website

Over het forum en de website

De plaats voor reacties op vorm en functie van dit forum en de website Wonen en leven in Frankrijk

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Website en forum in nieuw jasje

Auteur Bericht

avatar#6785
Wim
Berichten: 188
Reacties: 2882

#0 Geplaatst: 2012-12-15 00:52:51

Over enige dagen zal het vertrouwde beeld van deze website zijn veranderd in een geheel vernieuwde vorm. Wat meer van deze tijd. Aan de inhoud, de indeling en de navigatie is in principe niets veranderd. Wel is van de gelegenheid gebruik gemaakt om de gehele inhoud van de website te actualiseren en oude berichten te verwijderen. Ook de indeling van het forum is ongewijzigd gebleven. Het ziet er allemaal wat anders uit en het zal even moeten wennen.


Het nieuwe forum, een belangrijk onderdeel van de website, heeft wat meer gebruiksmogelijkheden gekregen. Zo is het invoegen van afbeeldingen vergemakkelijkt, zijn emoticons te plaatsen voor wie dat leuk vindt, kan gekozen worden voor een ontvangst via e-mail en is een abonnement op RSS mogelijk. Als het goed is, wijzen de teksten en knoppen de weg. Op kleine punten is de interface van het forum nog voor verbetering vatbaar. In de komende tijd zullen nog enkele schoonheidsfoutjes moeten worden weggewerkt. Gekozen is voor de software van Mingle Forum, geschikt om te worden gebruikt in de WordPress-omgeving waarmee nu wordt gewerkt voor de website.

Het archief van het 'oude' forum blijft voorlopig beschikbaar.

Gevolg van de overgang naar de nieuwe omgeving is wel dat u zich opnieuw - eenmalig - moet registreren als forumgebruiker. Dat geldt ook voor de ontvangst van de nieuwsbrief. Aanmelden voor deze nieuwsbrief (driemaandelijkse overzicht van de gepubliceerde praktische informatie) verloopt via het registratieformuliertje op de nieuwe homepage.

Uw op- en aanmerkingen over de nieuwe vorm van website en forum zijn uiteraard van harte welkom. U kunt ons daarvan op de hoogte brengen via een mailbericht naar info@infofrankrijk.com of u kunt een  berichtje plaatsen in het nieuwe forum in de rubriek Over het forum en de website.

Wim

avatar#7683
bosbess
Berichten: 50
Reacties: 648

#1 Geplaatst: 2012-12-15 07:33:53

Spannend, een nieuw jaar, een nieuwe website en een nieuw forum! Veel sterkte en succes met de laatste loodjes.