Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Bouwen, verbouwen en klussen

Bouwen, verbouwen en klussen

Uitwisselen van bouwkundige ervaringen, zelf je Franse huis opknappen of verbouwen.

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Dakbalk iets omhoog verplaatsen

Auteur Bericht

avatar#9583
Les Pourettes
Berichten: 4
Reacties: 16

#0 Geplaatst: 2012-12-15 19:49:59

Bonsoir,

Na heel veel gelezen te hebben o.a. op dit forum, geen antwoord gevonden op mijn vraag. Ik heb een klein oud huisje in de Limousine, ik slaap al op zolder maar wil niet de rest van mijn leven blijven bukken als ik naar of uit bed ga. De zolder is geweldig 6x4 en het schuine dak begint 50cm boven de vloer, dus de (dikke) muren lopen nog 50cm door op zolder. De foto die ik laat zien, daar zit het probleem bij de onderste balk, deze zou eigenlijk een centimeter of 50 verhoogd moeten worden. Nu doe ik veel zelf maar dit niet, mijn vraag is nu of dit uberhaupt zou kunnen, het hele balkensetje

;-) staat ook precies in het midden van deze zolder, niet midden in het dak.

avatar#9583
Les Pourettes
Berichten: 4
Reacties: 16

#1 Geplaatst: 2012-12-15 19:55:04

Helaas krijg ik met geen mogelijkheid de foto erbij.

Upload scherm blijft op leeg springen na de upload en de klik op insert!

Dus eigenlijk mogen beide berichten weg.

mijn excuses,

Adrienne

avatar#5110
Robert du Moulin
Berichten: 76
Reacties: 1325

#2 Geplaatst: 2012-12-15 20:54:57

Adrienne,

Niet te snel met het weghalen van die berichten. Wat die foto aangaat: ga naar de Duitse website PICR.DE, en zet daar je foto neer. Standaard wordt er gekozen voor een uitgave formaat van 800 pixels, en daar kun je veel in kwijt. Bestand uitkiezen op je pc, en dan naar "Upload starten". Wanneer dat klaar is krijg je een url aangereikt, ingeklemd tussen de standaard img haken. Kopieer alleen de url, kies een woord van je keuze uit in je volgende bericht, bijvoorbeeld balklaag, highlight dit, ga naar de onderste statusbalk bij je bericht in wording, en klik op het ketting symbooltje. Er verschijnt dan een schermpje. Plaats de url daar dan in het lege vakje "Link url" en klik op insert. Bericht verzenden, en de bouwtechnici alhier aanwezig krijgen een betere indruk van de situatie ter plekke.

Rob

avatar#9583
Les Pourettes
Berichten: 4
Reacties: 16

#3 Geplaatst: 2012-12-16 19:42:04

Beste Rob,

Het uploaden via de duitse site en het copieren van die link enzo gaat allemaal goed maar als ik op insert klik, is het scherm weer leeg en nergens meer en foto te vinden.... ik wacht wel even totdat de site is veranderd in de hoop dat het dan wel werkt. Denk dat het een firewall of cookie probleem is, maar dat is een gok.

Bedankt in ieder geval voor je hulp.

Adrienne

avatar#5110
Robert du Moulin
Berichten: 76
Reacties: 1325

#4 Geplaatst: 2012-12-16 20:33:00

Adrienne,

Vlak voor het doel, nu nog even de bal over de lijn heen tikken, niet het bijltje er bij neer gooien. Op het moment dat je op insert hebt geklikt, na de juiste url in dat vakje te hebben laten landen, zie je inderdaad in de opmaak nog geen foto. En ook niet na het verzenden. Want de foto verschijnt niet als onderdeel van je tekst, maar als link. Het aanklikken van het rood onderstreepte woord laat de foto zien. 

Rob

p.s.: Soms laat ik in de haast wel eens een haak staan, en dan gaat 't mis. Controleer voor de zekerheid of je al die haken en die img mededelingen niet per ongeluk mee kopieert vanaf picr.de. Geen nood als dat toch gebeurt, je kunt ze natuurlijk ook verwijderen wanneer ze in het "link url" vak staan.

avatar#2974
dit
Berichten: 25
Reacties: 602

#5 Geplaatst: 2012-12-16 22:46:09

Adrienne, heel goed om door te gaan met de up-load. Maar als je wilt kun je mij een foto mailen, als architect kan ik er eens naar kijken. creacominfo@orange.fr 

avatar#9485
ratatouille
Berichten: 11
Reacties: 139

#6 Geplaatst: 2012-12-17 10:47:36

Mijn  tip is:

1) geef je foto een Title en Discription  typ iets in die twee schermpjes.

2) na het klikken op verzenden is mijn foto altijd weg

Oplossing is om je geplaatste bericht met de tekst te editen (via het icoontje van vel papier met potlood) en dan nogmaals die fotolink te plaatsen en opnieuw te verzenden.

En daar is de foto bij het beeld.

Ik geef toe.....